Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrati se ti pjevanju u kafanama
Al' rečenica mu je pogodila srž, što jest jest.
Vidi kako narod omalovazava, u pravu si, mrs u kafanu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ti imas govorit kakav narod! KAKAV TI PREVARO!
Vidi se po komentarima da je covjek upravu.
Naravno da ima govoriti. Eto nas narod nepismeni, preglupi, retardirani, seljacki, je opet glasao za Izetbegovica. Dakle, nama je dobro. Zasluzujemo ovo stanje u zemlji :-))) Neka mi nikada nijedan glupi Bosnjo kuka o "jadnom napacenom narodu". Birali smo sami svoju sudbinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakire, iskreno, nisi mi jasan. Otkuda ti u politici, a nakon svega onoga u novinarstvu? Ti si se kompromitovao i kao novinar, ali i kao covjek, spustajuci se u svojim komentarima u "60 minuta" na nivo ulicara. Ti u moje vrijeme, ne bi bio predsjednik razreda, a kamoli nesto vise.
Upravo su izbori pokazali da gradani nisu zadovoljni Izetbegovicem,a ni SDPi cirkusom od njihovog kandidata laznog novinara kriticara svega u 60minuta....nakon dolaska na vlast SDP isti je ukinuo emisiju.........nakaradni izborni zakon omogucava da manjina vlada vecinom ......nijedan kandidat nije nije dobijo podrsku bosnjackog naroda tj svi su dobili manje glasova za u odnosu koliko nisu dobili ,pa da pojasnim Izetbegovic je dobijo nekih 200.000 hiljada glasova a dobrih 600.000 nije dobijo dobili su neki drugi,a da je zakon kako kako valja predstavnik bi bio onaj koga odabere vecina tj kandidat koji osvoji 51% posto glasova ako to neostvari niko u prvom krugu( jedino ostvario 53% hrvatski clan predsjednistva) u drugi krug bi da je normalno trebali ici prva dva,a ostali otpadaju .....u drugom krugu glasanja izmedu dvojice jedan bi najmanje dobijo 51% i time postao stvarni predsjednik u predsjednistvu...a posto je nenormalno u predsjednistvo ide onaj koga je izabralo 32% glasaca
Dobar narod a jos bolja vlast zivjela nam nasa SDA jaka i stabilna jer jaka SDA jaka i nasa draga BIH
Je li BiH zaista jaka od 1991 pa do danas?
S tvarno D rugačiji P eder
narod ti ne valja... trebas promijeniti narod, ako ne mozes sebe...
Plaćeš P . . KO Plaćeš. Neplaćem Majkemi. Suze mi same teku...........
U ovom momentu narod tebe nije izabrao ali je izabrao Izetbegovica. Samo pamtice se ova tvoja uvredljiva izjava prema narodu. Kao kandidat za clana predsjednistva ti moras imati postovanje prema svom narodui postovanje prema birackom tijelu.
Zali boze stomatolosih intervencija,silne pare si dao,i nista...olos ostaje olos...upamti,nikada neces biti gospodin dostojan povjerenja naroda
Narod nikad nije pogriješio,dobio si koliko zaslužuješ ...ni manje ni više...
Marsh konjino jedna. Da je ovo normalna drzava ti bi bio iza resetaka a ne da se jos kandidujes za clana predsjednistva.
Nije dobro ali je moglo biti puno gore
Nayebem ti se matere u ime naroda
Mrs debilu
A znao si se kandidirati majku ti hebem narkomansku!!!
E moj Bakire, nista od fotelje, koja ti je sljedeca profesija na listi :-)