Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakir umjesto bakira...
Bakir koji se borio protiv kriminala, korupcije,lopovluka, bez obzira na posljedice, nasuprot bakira koji je u sve to umjesan, nazalost bez posljedica!
Nadam se bobjedi ovog, jer onaj je pokazao da mu rad bas i nije prioritet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je najbolji kandidat, ali nažalost, neće moći proći pored drugog Bakira.
Ma ne može Kakira niko s trona zbaciti, nek' samo glasaju oni što iih je spojio na budžet pobjeda je njegova! Doduše i Fahro ima kriminalaca, al Hadžiomerović je baš lik iz naroda i ne može mafiji parirati
Naravno da ne moze, nije obecavao ko oni narodu zlatne kasike i milion radnih mjesta, lako je lagani blesavi narod, a ovaj covjek se bori protiv korupcije i kriminala ali to kod nas nije popularno jbga
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Trebo je otpjevati sta
Prosetao i pokazao nove zube :-D
Ukupno 289 ljudi u skupštinama kantona, neka je prosječna plata zastupnika u kantonalnim skupštinama recimo 1500 KM (možda je i više ko će znati) mjesečno, ukupni izdaci države na ime njihovih plata iznosi 433500 KM mjesečno na godišnjem planu to premašuje iznos od 5,2 miliona KM....pametnom dosta!!
klosar i alkos
Bakir žuti-multimilijarder na osnovu merhameta,,,,Bakir hraljati-Lagumdzijina marioneta,,,,,Fahro-diler,sandzo,,,,Čović-kriminalac koji za sad izbjegava zatvor,,,,,Reis-ima da niču islamski centri na svakom koraku,*** firme,,,,,,Žuta fuksa-ortodoksna četnikuša,haman je vožd dobro čmara,,,,još su tu oni Karadzicevi,zatim oni kobasičari....narode,stoko siromašna.
A vidi bakira hadzi bega kao srecko soic kad glasa u beloj ladji.
vidi asistentice...zdravo kolegice
Bakire, nadam se da me zoves na kafu u Predsjednistvo :)
ovo je tolika stetocina da mu nije ni trebalo dati da glasa. Pa znaci i on se izjasnjava kao peder jer je pjevao pjesme protiv onih od kojih sada trazi glasovi. P... li ti materina bezobrazna. pseto
Sretno Bakire, legendo moja!
jedi govna I ti i bakir
Pseto zlajino cuj on bosnjak,Od kad su sejdici bosnjaci..
...meščini, od kada su komšići bosanci :))
Jel to SDA daje certifikate ko je Bošnjak, mamu vam je3em zaostalu?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jedini kandidat kome vrijedi dati glas, drugi nisu nista pokazali osim da im je jedina zelja sjesti u fotelju i uzivati naredne cetiri godine a ne raditi nista.
za njega treba dati glas kada sintori budu ganjali kerove po ulici
hahahhahahhahahah punzi e ovaj tvoj sejdic nece uzet fotelju ako osvoji on ce ejdit na tronozcu dodik-zlaja-covic.
Provjerana EXKLUZIVNA informacija objava na exsulivi :) Ni Barik Hadžiomerović nije glasao sam za sebe :D
Eto glasao je za Fahru ili onog luđaka?