Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce ti ovaj Alispahic moj Komsicu. Otpad iz SDA uzimas.
bakir alispahic????? coek na crnoj listi americkog stejt departmenta.. e moj komsicu.. zaeba ti narandjastu revoluciju
hahahaahhahahahahahahhah pa vi vjerujte vlahu
hahahahahahahahahahaha, Destruktivna Fronta u svom gubutničkom stilu, mogli su i Momu Krajišnika angažovati onako usput hahahahahahahaha
ŽELJKO, HEJ ŽELJKOOOOOOOOOOOOO!
E moj Komšiću, ode ti u k...c.
Samo patrijotski.
Taj mi DF zaudara kao da hoće da se ujedini sa frakcijom SDA nakon njenog raspada. Upravo zato se i zove front a ne stranka. Pokušava da liči na osunećenu varijantu hrvatskog MOSTA. Al mislim da je već pročitan dosta :)
:D
hocu i ja tamo
Željko je zajedno sa Lagumdžijom uništio SDP u Bih. To im jee i bio zadatak koji su dobili od mentora "preko bare", tako da svaki njihov slijedeći potez je samo srljanje u dalju propast.
SDA trojanski konj.
I to je defintivni kraj DF-a......pocivajte u miru!!!!!
Bakir, baksuzno ime ovih dana, pu, pu, puuuuu
xaxaxaxa
sprdacina od stranke, zao mi Gorana, dobar momak past ce pod pritiskom...