Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Musliman ne lupaj ne budi idiot kakve veze ima alkohol i turbofolk sa Srebrenicom nas bi poklali svakako daj mi objasni sto bi mi to bolje prosli u Srebrenici da smo bili veci vijernici nama su se Srbi svetili za nesto sto se desilo prije par stotina godina dok njih turci jebavali 500 godina
Necu da pijem iz principa za bajram ! mozda izadjem na koji sokic i to je to .. placati ulaz srpskim pjevacima za bajram mi je van pameti.. ali zato u kad prodje bajram ima da se urokam iduca 2 vikenda :)))
A sta mi tek mislimo o prljavo smrdljivo cupavim majmunskim zatucano sugavim izrodima arapima hahahaha GLUPANEEEEE
seljacine bujrum
dobro nam je kakvi smo..
B_A_L_I_J_E Nije ni cudo sto vam se desila Srebrenica!
nasa nesreca, ja je odbijam, ove godine.
Ono sto islamsku zajednicu brine je krsenje ljudskih prava. Moje je pravo da u sekularnoj drzavi jedem svinjetinu i da idem po turbo koncertima svih 365 dana u godini. Fasisti jedni.
Ljudima nije više ništa sveto.U dubini duše znaju da prave grešku,ali ko jbe dušu. Neka je hljeba i igara.
he he he he he he he he muslimana i kuurrcaaaaaaaaaaaaaa da znate sta o vama arapi misle u zemlju bi od stida propali