Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu mu novinari ni prezime pogoditi, a vjerni članovi kluba Klix su spremni odmah dati iscrpne analize. Čuli ste valjda nekad za konkurenciju, pa nama to može biti - a ne kažem da treba biti, jer treba odmjeriti - put, ako smo dobili od EU i SAD jedno veliko ekonomsko ništa, a po svemu sudeći i političko ništa, onda treba vidjeti ima li gdje drugdje išta za nas. Kina će biti za 10-15 godina vodeća ekonomska i vojsna sila na svijetu. Možda i politička. Oni kad ulažu, ne ulažu na malo. A ima i drugih moćnih azijskih zemalja (Ne, ne Turska. I ne, ne arapske zemlje).
Ovo neki intelektualci?
A seronje dragi boze. On smatra,on drugima predlaze,on vidi.... Gdje su tvoja predizeca,gdje stvaras visak proizvoda,gdje je tvoje radno mjesto? Visis na drzavnoj sisi i jedes govna...
problem cemo rjesiti ukoliko osiguramo "kome prodati"!?,a mi razbijamo glavu od koga kupiti..
Bajraktarevica za reisa!
80% FEKALIJA DOLAZI IZ SAD-a