Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ovo onaj sto je udarao novinare po Bihacu... Smijesna je nasa demokratija kad medji daju toliko prostora ovakvim kabadahijama. Umjesto da ih mediji uniste kad se ponasaju bahato, nasi mediji od njih prave kojekakve vizionare i kojekakve politicare. Pa to je covijek koga je davno, posle onog incidenta trebalo baciti na smece Bosanske politike.
Ako je ovaj nezadovoljan izborima u SBiH znaci da je ta stranka nesto dobro uradila. Harise, samo naprijed, okupi 10 dobrih i bolje cete proci nego sa 100 bahtica, alicki, halilovica i slicnih
Bahtić radi za Radončića već dvije godine. A SBiH se već davno raspala.
Neka je istjerano i ovo govedo iz ove Stranke za BiH pa kasnije sta i bude.
e moj manijak šta ti podrzavaš posrnulog harisa koji ne zna ni gdje je šupalj
Dobih inspiraciju zbog ove politicke situacije,pa da je podijelim s vama E,moj,Zlatko, vladaces ti kratko! Sven ti prepliva godinu mandata, iz MMF-a stigla nova rata. Zbog cistke se borcima kosa na glavi dize, samo da te podsjetimo izbori su sve blize. Srusice te sila koja se za Bosnu borila, samo da te podsjetimo NICIJA DO ZORE NIJE GORILA! A sto mi je ovo zadnje nesto poznato!
ZAR OVA SPODOBA OD ČOEKA SADIK BAHTIĆ JOŠ HODA BOSNOM KUUKUUUU MAJCI JOOOOOJ OCU I JOŠ UBLEHA BAHTIĆ SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI
zbog bahtica, alicke i samira silajdzica sbih izgubila je prosle izbore.harisu bi bilo najbolje da se sviju njih pod hitno kutarise.
Rasturili su BiH pa ce sad i Stranku za BiH, nista tu cudno nije. Nema odmora do samounistenja, mashala.
Lagumdzija je opet potvrdio da nije politicar. Za BIH je najbolje da se vrati Haris, jer ovo sto vidim su odrno ljudi koji ce prodati BiH. Moj glas opet ide Harisu!
Samo naprijed Harise. Glasam za tebe svim srcem
bahtić je najveći krivac za propast stranke za BIH davno su ga se trebali javno odreći i izbaciti iz stranke na sljedećim izborima sdp ide na mjesto stranke za BIH
pa kad je takva seljacina ko ti u stranci nije ni cudo :D
Glasao sam zta SDP samno zbog Bahtica i Melihe Alic,al kako vidim da nema vise ovog idiota,kao i one vjestice,a SDP se nije pokazao kao dobro rjesenje,moj glas na sljedecim izborima opet ide SBiH.
Ja velka jazuka,MRŠ u 3pm svi od reda,i treba da se raspadne,nije bolje ni zaslužila a vas koji se budete priklanjali drugim strankama ignorisati ko najveće parazite.
Malo sam se odmorio u Istanbulu od izbora prije godinu dana. Vracam se 14. put, danas spremniji nego ikad da \"spasavam drzavu\". Gledajte TV1, glasajte za SBiH. Vas Haris, reformator policije, zastitnik drzavne imovine \"sve za marku\"
Miraleme hebo te on a ti njega da bude demokratski, fer i pošteno...