Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.bihdijaspora.com/ http://www.bihdijaspora.com/vijestiD/2012/vijestiD982.htm
svaka cast na ovom post-u. Neka raja o ovome malo razmisli. Lahko mi biti bosnjo u po Sa ili Travnika ili..., al pogledaj te na ovu raju u B.Gradisci u B.Dubici u Prijedoru u ...
pa ima u gradisci i muslimana na to se zaboravlja... a svakako mislim da jedan musliman u gradsci vrijedi kao 10 muslimana u sarajevu...
Зашто ово Сарајево икс шири мржњу, све вас треба похапсити, иначе званични назив је Градишка али ви очигледно живите у некој другој држави.
dismr vlah na spek, rakiju i vlastiti znoj.
snrde vlaski genocidasi.
ima jedna pi.čka u b.gradisci zove se Alice, i sad će iz požara buknut T-Virus i postaćemo zombiji k\'o u Resident Evil, a tu će pi.čku svi komunalci, vatrogasci, policajci ganjat iz dva razloga: da spasi dunjaluk, i da svi koji se nisu pozombijili da metnu zadnji put u pravo piče.
Tako lepa a tako blizu.
ovo ko neki horror
gorila je deponija kao što su naše džamije gorile od granatiranja srpsko-hrvatskih granata u zadnjim ratovima...
\'oće pogušiti srpsku nejač...