Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma,svaka čast ženi !
sutra naslov na Klixu: Bevanda: ''Azra je krenula na mene s metlom u namjeri da me ubije!''
Najjači komentar do sad ... :) Like za Azru <3
Trebali ste metlu slikat.
svaka cast gospodjo! hocete li dobiti novu metlu- da bog da.....
Ma ne brini se , bit ce metli 30 -tog
gospođo imam pravu stvar za vas : WiFi usisivač.Prikačite se na "Altin" wifi i možete cijeli dan...usput da probam...radi li to...ili..
Azra je k'o pčela. Radi za dobrobit zajednice:D
samo cisti azra,barem metli ima u ovoj drzavi,sve je uruseno,i narednih 30ak godina nema tu bolje
Nema para ni za metle,moja Azra,potrošili sve Parlamentarci na auta i dnevnice...
Kraljice naša, svaka ti čast!
PAŽNJA PAŽNJA FEĐA ŠTUKAN PRIPREMA HUMANITARNU AKCIJU ZA LIČNU SAMOPROMOCIJU !!! PAZITE SE LIK JE ČUDAN, NAIME POGLEDAJTE SAMO KOLKO JE CURICA DODAO NA FB ZADNJIH DANA PROTESTA. NIJE DA GA OPTUZUJEM, AL MOZE BITI, ŠTA ZNATE VIDITE DA JE SVE PUNO DROGE DANAS. A I LIK JE PROVJERENI ČETNIK LAFO KOMUNISTA PA PRIPAZITE, JA NE BIH DA MOJE DJETE POMAZI PO GLAVI. NAJMANJE OD TOGA ŠTO SU MU RUKE POGANE. POBJEGAO JE ODAVDE KAD JE BILO NAJTEŽE A SAD JE KAO NEKI HUMANITARAC. DOSTA VIŠE! KO ZNA KAKVE SU TO POSLA LJUDI MOJI!
SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHAHAHA SAMO TAKO ČISTITE GOSPOĐO OVDJE JE UVJEK BILO BUDALA HAHAHHAHA
procitaj to sto si napisala i onda odi pa se pogledaj u ogledalo.
Metlu za premijera
Tišina!!! Bevanda pije bevandu, pa se malo opio i nezna šta priča
...ojjj, tito...što se ismijah komentarima :)))
Pa nek se ovi iz vlade utale da Azra kupi KIRBY!!!