Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na elektricnu stolicu sa njom. Ko god brani ovakav zločinački um je isti kao i ona.
Ovu gaduru odmah na vjesala!
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/59014-Dodik-Bosna-Hercegovina-raspasti-kao-sto-raspala-ugoslavija.html
Odakle to,da je Hrvatska Vojska u BiH-i,A nije,AGRESOR\"???
Da tvoij dragi Ratko Mladić nije ušao u tuđu zemlju i počeo klati hrvate i muslimane ,nebi ni ova krava nikog poklala
@ Derventa Damire budi dobar djecko pa priupitaj kojeg bivseg pripadnika Gradske Bojne 103 Brigade o Azrici i njenim \" podvizima \" jos par mjeseci pa ce postrojavanje pred znas vec cijom radnjom.
Ako je zena prosla u logoru s.ilovanja i gledala s.ilovanja njenog djeteta i druge djece onda nije cudno sto je tako postupala.Kad covjek dozivi svasta u logorima nije ni cudo sto postane k.rvolocan zena ili covjek. PISANO IZ ISKUSTVA
KAD ŽENE RADE OVAKVE STVARI ONDA TO NIJE ISTO KAO KAD TO RADE MUŠKARCI.NE KAŽEM DA JE PRIRODNO DA TO RADE I MUŠKARCI,ALI KAD TO RADI ŽENA ONDA JE TO BOLEST-RAZUMIJETE.ALI TO NIJE RAZLOG DA PRESTANEM VOLJETI AZRU I DŽONIJA ŠTULIĆA.
Kako si ti samo inteligentan i napredan, ma da covjek ne povjeruje. Azra je jedna, recimo da je ovakvi jos par budala bilo u HV ili ABiH, a hajde ti probaj nabrojati sve vase monstrume. Bojim se da bi potrajalo.
Kako si ti samo inteligentan i napredan, ma da covjek ne povjeruje. Azra je jedna, recimo da je ovakvi jos par budala bilo u HV ili ABiH, a hajde ti probaj nabrojati sve vase monstrume. Bojim se da bi potrajalo.
ISLAMSKA KRMACA.. VIDJI JE KAKA JE.. SAMO STO NE POCNE ROKTATI
Pustite ovu humanitarku, neka siri humaanizam sa papom i zlajom komsicem u Sarajevu i uci djecu pravim vrijednostima....
Ne zelim da zvucim licemjerno i dvolicno. Postujem onu \"Nevin, dok se ne dokaze suprotno\". Za slucaj da se dokaze suprotno, prosla bi ona meni kroz sve ono, sto je ona drugima radila, pa je na kraju ubio. Da iskusi na svojoj kozi i da vidi i osjeti kako je bilo njenim zrtvama.
I mi Batka za trku imamo... samo,... samo steta sto ga nije nadmasila u zlocinima,pa onda neka odgovara ebat ga...sta moze da joj se desi, nista
Sad fino opet izadjite na ulice da branite jos jednog u nizu zlocinaca koje ste tako ponosni da imate. Pokazite cijelom svijetu na ciju stranu je stao \"civilizovani zapad\"!!
Azra heroj !!!
Svi ratni zlocinci trebaju odgovarati za svoje zlocine.Ako je istina za sta je terete,ovo zena nije zena vec monstrum.Od ovakvih neljudi mi se okrece u stomaku. Smrt fasizmu ,sloboda narodu.