Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikom ne treba dati azil. daj te im turističku vizu na 30 dana i onda vani. SVI
To po abecedi krenulo??? Sljedeci Amerikanci???
Niste vi probili koridor, nego je Tudjman iselio hrvate iz Posavine u zamjenu za Krajinu, tzv Oluja
Bobby, evo ti odlomak iz enciklopedije Britannica, moja orovala o Vlasima. Ako nevjerujes meni onda vjeruj svojim srbima sa B92 i Britannici. Porijeklo Bosanskih Srba, Britannica,London, 1980: http://forum.b92.net/topic/31545-vlasi/page__st__60 Vlasi nisu pogrdan izraz, ali je pogrdno biti srbin u BiH i falcifikovati tudju historiju i kulturu, a odreci se svoje.
A kod ćeš onda ti @Hex? U Tursku, ili gdje?
Ne dak^jte siptarima azil niukom slucaju, pored srba i jevreja siptari su najgora sica.
HEX čija je BiH država?
zato i jesu hrvatska i srbija jedno 100 godina ispred nas, mi primamo sve samo je problem sto u bosnu nece niko osim olosa, mi smo ti ko australija nekad, za kaznu te poslaju ovamo
nije sve mlađa gen,ja sam za davanje državljanstva abu onom bradonji,ipak je čovjek došao 92 ovamo da bere cvijeće i sad ga vi maltretirate,mislim stvarno ste bezobrazni i jš slušate narodnjake iz srbije.
ISTO JE BILO LAKO DOCI U BIH I ZA KULINA BANA I JUGOSLAVIJE U BIH JE BILO NAJLAKSE DOCI I NASELITI SE,DOK JE ZAGREB I LJUBLLJANA,BEOGRAD TRAZILI USLOVE ZA NASTANJENJE U TIM REPUBLIKAMA,JER SU I TAD PLANIRALI STANOVNISTVO PO NACIONALNOSTI,SAMO U SARAJEVO SE MOGLO NASTANITI KAKO KO ZELI I KUCE PRAVITI BEZ PLANA,PA SU TAKO ALBANCI SA KOSOVA KOJI SAD IMAJU RADNJE PO B-CARSIJI DOLAZILI SA PILAMA NA RAMENU DA NAM REZU DRVA I OSTAJALI I NASTANJIVALI SE,JER SU I TAD IMALI PRITISAK OD SRBA,I ZA 2-3 GODINE OTVORALI RADNJE: SLASTICARNE,CEVAPCINICE,BUREGDZINICE ITD.
Koliko samo frustracija izazivaju ovakvki članci. Pretpostavljam da je u pitanju mlađa generacija, obzirom na uvrede na račun \"azilanata\", a kako samo brzo zaboravljaju da je preko milion raseljenih građana BiH po svijetu; kako su naši ljudi molili razne zemlje da ih prime - samo imajte na umu da NIKO, ali baš NIKo od ćejfa ne napušta svoj dom i svoju zemlju. Pa naših izbjeglica je bilo i u Pakistanu i na Kosovu . mada bih i ja kao i većina rado da nam zemlju nasele malo naprednije nacije, ali mi smo taman tu rame uz rame sa ovako osiromašenim zemljama. Vjereovatno bolje ni ne zaslužujemo.
koliko je nas izginulo dok smo probili koridor do srbije,zamisli tek vas do turske.
Nek svako ide u svoju drzavu,pa tako i srbi i hrvati !!! Prijatno !!!!!
mislio sam na arapske bradonje.
Jeste navalili na vlahe. Vlasi su rumunski narod (romani, kao francuzi) i nemaju nikakve veze sa ovdašnjim narodima. Vlah nije pogrdni naziv.
hehe biće pekara biće :D beljulji
Šta ćeš,znam da te istina boli i da ti je teško,kao i Zmaju(Tamburi) prihvatiti saznanje da si Srbin!Pitaj dedu,on sigurno zna,koja vam je Krsna Slava nekada bila!