Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugim rijecima.. suradnja s istima znaci = duboki kopovi, istrebljenje flore i faune, zagadjivanje okoline, iseljavanje stanovnistva, ekoloski i institucionalni procesi , bez rjesenja, godinama..itd i sl.. i na koncu, nobelova nagrada!
lovatori...jup.. i bisto tako znani poznani o suradnji sa shello-m i nobelom, koji su se svi okoristili bi obogatili tamo.. sta cu vam reci? sada kad ste osiromaseni i izludjeni sopstvenom gluposcu, sta vam drugo preostaje, vec da sluzite najgorima ? onima s kojim niko vise nece imati posla... nije da nemaju paretina, ali su posast, isto kao i vi?
OVDJE JEDINO VALJA DENIS, OVO OSTALO SVE LEVAT DO LEVATA
Podrška Bećiroviću, najboljem i najpoštenijem političaru u BiH!
@hapa... u pravu si, samo ti i dalje pisi, i ne brini brigu... :)
@Vlaško krme Pot calling the kettle black. Pravo mi daje Flying Spaghetti Monster, hoćeš li mi to ti zabraniti slobodu govora? Prošlo je doba komunističkog jednoumlja, kada bi čovjek zaglavio u zatvoru zbog jedne pogrešno izgovorene riječi.
@hapa... nisi vidjeo argumenat, eto sad ga vidis
@hapa.... zasto ti nisi u nekoj institucijiç za brigu o bolesnima ? sudeci po tvojim dopisima , zreo si za jedan popravni centar, gdje bi te lijecili, ako je to moguce, pa potom i obrazovali , i naucili osnovnim pravilima pristojnosti.. ko tebi , stoko bez repa , daje za pravo da pises ono sto pises???
@Vlaško krme "hopla" Nemaš argumenata i odmah prelaziš na ad hominem napad. Poznata taktika patentirana od strane Ćifuta. Međutim, nema uticaja na osobe sposobne za kritičku misao.
salim se s hopom , nema hope.. samo hapa
@hopa.. evo hope , da, on vam je , cini se, predstavnik.. moze li se nesto hopiti?? azerbedjan, turska? - idealno! haha necu ni pominjati gluposti o kojima ovaj kreten pise..
Boje se Vlasi da se "bal.ije" dodatno ne naoružaju, pa ser.u o ekologiji. Potpuno podržavam saradnju na polju namjenske industrije. Nama je neophodno da potpuno zaokružimo proces pro¸izvodnje artiljerijske i malokalibarske municije, obnovimo mogućnost remonta oklopnih vozila i ostvarimo nezavisnu proizvodnju protivoklopnog oružja.
@altal...ja volim svoju zemlju, i ne moram je imati, ali je zelim zastititi i sacuvati od zla
@altaj... moze li to malo konkretnije, ako se vac igras politickog izvjestivaca? cuj ovakvih azerbedjan prima svaki dan nabije i tebe i azeerbedjan na neku stvar, i iskreno se nadam da zemlja bih nikada nece pristati na ovu sramotnu suradnju!
samo se nadam da nece i ovi ko turci samo suplju prosipat nego da ce ulozit sta
i dalje.. tako jedna bogata zemlja.. ako vec imaju novac od nafte, zasto i dalje zele roviti po zemlji ? jedino poljoprivredna suradnja je pozeljna.. koja njih naravno ne zanima.. oni bi da vide isto ono sto se njima desilo, negdje drugo... bolesni ljudski umovi
otkud milica u 'balijskoj' zemlji,.....jel zaboravila sto je mile reko da spomene jermeniju itd itd pa ovakvih delegacija bogati Azerbejdzan prima svaki dan ko skolske ekskurzije nije valjda da neko vjeruje da ce biti hajra od ovoga