Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar ovaj vjetar pravo. Nema smoga a i nemogu arapi doci.
Svaka cast.Nisam dugo procitala bolji komentar Sto se ismijah
Kolka je dužina piste na trebinjskom hipodromu ?
International Airport TREBINJE na aparatima ^^
Hajde sto sarajevski aerodrom ima geografski los polozaj, ali je zaista JADNO da Aerodrom Tuzla gotovo da nema NIKAKVU signalizaciju za slijetanje, pa ni jedna NORMALNA kompanija nece da slijece u Tuzlu, a Hercegovci hoce da se slijetanje u Mostar najavi 24 sata unaprijed??? ccc
kako neko kaze ovi piloti prave kukavice, ne smiju da rizikuju zivote putnika ja kad bi doso iznad sarajeva ja bi ga spustio makar na mese selimovica kod televizije djes ic u split halo to je 200km ima mostar na koji je rizik i f16 da se spusti
Da bi kompanija mogla sletiti u Mostar mora se najaviti 24 sata unarijed.
Mjere predostrožnosti, mada mi se čini da to i nije baš bila neka oluja . . .
U splitu dobijes k...
Nista cudno. Bolje do Splita nego se od zemlju tresnut! Sto se tice Tuzle ili Mostara, to je stvar izmedju avio kompanije i aerodroma a prema posljednim vijestima Flydubai pregovara sa Mostarskim kao alternativa Sarajevskom u slucaju magle,itd. I to su jedina kompanija koja poduzima tu mjeru!
Konacno neko pametan u BiH. Svaka cast za komentar.
Nista cudno. Bolje do Splita nego se od zemlju tresnut! Sto se tice Tuzle ili Mostara, to je stvar izmedju avio kompanije i aerodroma a prema posljednim vijestima Flydubai pregovara sa Mostarskim kao alternativa Sarajevskom u slucaju magle,itd. I to su jedina kompanija koja poduzima tu mjeru!
Arapi kukavice. Piloti turskog aviona na liniji Istambul-Sarajevo, jutros u 08:30 napravili desetak krugova između Kaknja i Vareša, pa onda hrabro krenuli prema pisti.
I tebi je to za pohvalu??? Pa stvarno...
I to 7 kilometara na sat vjetar. U Londonu slijecu i kad je 100 na sat brzina vjetra.
Nijs 7 kilometara, vec 7 m/s...
@patriota_balkanski Aha, pogresno sam razumio, ali i to je skoro 4 puta manje manje. Jer 7m/s je 25,2km/h, a to je malo jaci vjetric.
Ali nije mi jasno zašto ne slijeću u Tuzlu ili Mostar??
TUZLA: ne smije, jer Tuzla ima najlosije rasvjetljenje u regionu. MOSTAR: ne moze sletiti, jer se mora najaviti 24 sata unaprijed. Jedina "alternativa" je dakle SPLIT.
Pa agencijom stalno upravljaju HDZ-ovci. Što ne u Tuzlu? Pitanje postaviti Zetu!
Ako ne smije sletiti u Sarajevo radi malo jaceg vjetra, kako mislis da dobije dozvolu od uprave iz Dubaija da sleti u Tuzlu koja malte ne nema rasvjete na pisti???
Hahahahahahahahahahahahahaha prirucnik za pocetnike :))
more u moje dvoriste sletiti imam 10 duluma tamam