Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao je manji tehnički problem naime otpao mu je propeler...
http://www.profil-mozaik.hr/201175-mister-no-nestali-zrakoplov/PR/137296
@Japanska jabuka zezam.se.ba davno sam bacio pogled na http://avherald.com/h?article=47270a60 da vidim o cemu je rijec A BH Airlines Avions de Transport Regional ATR-72-200, registration E7-AAE performing flight JA-307 from Zurich (Switzerland) to Banja Luka (Bosnia and Herzegovina), was on approach to Banja Luka when the aircraft suffered a problem with one the aircraft generators. The crew continued for a normal safe landing.
Putnici ovog leta trenutno lete autobusom ka Sarajevu.:D
Dobro nisu zadužili leteće ćilime
TAKO JE TO KAD SE SREDSTVA (PARE) ZA ODRŽAVANJE TROŠE NA LIČNE DOHOTKE PRENATRPANOG OSOBLJA (rodbine, švalerki, mitologije...). DOBRO JE DA ZNAMO U KAKOM SU STANJU DA KORISTIMO STRANE KOMPANIJE !
cirkus od aviona...
Informacija "iz prve ruke" ... avion je imao problem (tehničke prirode) sa KARBURATOROM... Što znači da nagađanja o otkazivanju Amburatora padaju u vodu. Inače, ovaj avion je skoro u potpunosti izrađen od Marinijuma tako da prilikom leta troši izrazito malo goriva. PS Tvrdnje pojedinih putnika da se u avionu osjeti jak smrad i pojavljuju Bubašarbe, takođe nisu tačne. Toliko.
"Radi se samo o tehnickim problemima"...pa ovo je da oplaces jal od tuge jal od zalosti :-)
dobro on može i po zemlji rulati, obzirom čiji je
danas me bas nesto uhvatilo razmisljanje o Republici Srskoj,....Pitam se sta bi bilo da Banja Luka nema aerodrom .....
nebi se avion ni pokvario
mislim da Dodikova glava pocinje svojom gravitacionom sliom privlaciti i aviJone!!! inace aviJon je bio savrseno funkcionalan cak je i poletio..
što ga nisu palili na guranje
Nasi avioni su inace katastrofa,prvo sto smrad u njima ugusi,drugo sjedista isu uopce udobna. Za 3 sata i 10 minuta leta (Sarajevo-Kopenhagen) sam se umorila toliko da mi je pola odmora trebalo da se odmorim od ruznog leta ..
@Japanska jabuka tresla se gora rodio se mis.. Ocito da nisi putovao nasim avionima.. Na kojem god da sam nivou drago mi jer nisam na tvom.. Pokopaj se spasi covjecanstvo.. Pokusao si biti pametan pa za hrabrost sam ti like komentar a inace veliki dislike ;)
Skandalušo, ima i drugih avio prevoznika...
http://sisiczijad.wordpress.com/2014/04/01/primarni-radar-radarski-sistem-koji-koristi-reflektovane-radio-signale/
Nemoguće ! Zar samo manji tehnički problem ? hahhaa Pa to su avioni stari svega 40g.
Avion je star 17 godina, ne siri dezinformacije kad vec ne znas.
Treba ga nekad' i upalit' :)
sa ovim avionima je katastrofa neizbježna i samo je pitanje vremena
Nije mog'o da upali ni na guranje!
teroristi garant