Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBEM VAM MATER POTURCENU. OSTAVITE VI NAS KAMEN I ZMIJE NA MIRU, DRZTE SE SVOJE SMRDLJIVO USLJIVE ISLAMSKE STRANE I NEMA PROBLEMA. STOKO LIJENA - NERAZVIJENA. Ovaj covjek je potpuno u pravu,hercegovci navuku sumljive svercovane robe iz Hrvaske i smanji koji cenat cijenu a Balije ko ludi navale na tu robu. Dali smo mi pametni ko sto nismo pa da nejdemo u njihove poslovne centre i druge trgovine,povili bi oni usi i nebi se hurcili,ovako mogu kako hoce. Od kojih bi proizvoda zivili da mi dole ne trcimo?????
VINA I PRSUTA yeblo vas slatko od tog samo kiselina i cir na zelucu !!!
Sjajno! KUPUJMO I KORISTIMO DOMAĆE!
JEBEM VAM MATER POTURCENU. OSTAVITE VI NAS KAMEN I ZMIJE NA MIRU, DRZTE SE SVOJE SMRDLJIVO USLJIVE ISLAMSKE STRANE I NEMA PROBLEMA. STOKO LIJENA - NERAZVIJENA.
KAMEN,ZMIJE I OSTALE VRIJEDNOSTI HERCEGOVANIJE
ne rise! Dosadan si... Yebla ti i jedna i druga strana mamu!
AKO JE NA BALINSKOJ STRANI ONDA JE TERITORIJ BOSNE, A AKO JE NA HRVATSKOJ STRANI, ONDA JE TERITORIJ NEZAVISNE REPUBLIKE HERCEGOVINE. samo da se zna.