Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast autoputu, ali ako ga budu ovako sporo i kenjavo pravili, nece biti gotov za jedno 50 godina. Sta ce biti kada krenu juzno praviti, kada bude bilo jos teze sa tunelima i tako skicno. Nekome je i u cilju da se oduzi rad na putu, pa ce ispasti najskuplji autoput u Evropi.
Put je odlican a to sto ima ili nema dozvolu meni neznaci nista.Ja bi sad potpisao da se vozim AP-em od Save do mora bez upotrebne dozvole.
Zalosno, ali cisto sumnjam u pismenost i ovoga ko je sastavio ovaj clanak na sarajevo-x. Oni su posebno pozanti po svojoj strucnosti! Asime nadam se da ne mislim na tebe :D:D:D
Pa oni svojim \"demantom\" upravo potvrdise da nemaju tu dozvolu. Tipicno nase. Kad neko sa strane nesto kaze odmah imamo kontra stav bez da prvo sagledamo cinjenice prije bilo kakve reakcije. A ova prica o nasim autoputevima prelazi lagano u sapunicu.
Dosad je trebao auto put da se zavrsi ,pa po cijeni kredita ,uz auto puteve bi i ekonomija procvetala ,politicarisu krivi jer im odgovara ovako a narod kovas j.....
nije mi jasno koga oni hoce da demantuju kad su upravo potrvdili sve sto je vecernji napisao tj da nemaju dozvolu.