Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram te bilo autobuse
sve je otišlo u sto pm :(((
BARE, ULICA ALIPAŠINA OPĆINA CENTAR! TOLIKO!!!
Heh, kakvih kompleksaša ima što ništa drugo ne znaju nego da pljuju po tuđem, pa bilo to mjesto stanovanja ili bilo šta bitno je da je tuđe. Neuki čovječe stidi se sebe takvog kakav jesi. Niko si, ništa si. Znaš samo da pljuješ i to je sve. POZDRAV ZA KULTURNU RAJU CIJELOG SVIJETA. ŽIVJELI NA SELU ILI U GRADU. :)
Heh, kakvih kompleksaša ima što ništa drugo ne znaju nego da pljuju po tuđem, pa bilo to mjesto stanovanja ili bilo šta bitno je da je tuđe. Neuki čovječe stidi se sebe takvog kakav jesi. Niko si, ništa si. Znaš samo da pljuješ i to je sve. POZDRAV ZA KULTURNU RAJU CIJELOG SVIJETA. ŽIVJELI NA SELU ILI U GRADU. :)
Zbog ovakvih papčina što pljuju po svima jer su nazadovoljni svojim bijednim životima i jesmo tu gdje jesmo. Naselilo se sve i svašta u ovaj grad, pa smo mi rođene Sarajlije manjina i stranci u sopstvenom gradu. DOZOVITE SE LJUDI. KRENITE OD SEBE. RAZMISLITE KO STE, ŠTA STE. ODKUDA ST, ŠTA STE URADILI OD SVOG ŽIVOTA I KAKVIM ŽIVOTOM ŽIVITE. FUJ!
Papak jedan ti znaš nešto o tome koji dio grada gdje pripada, pa dio Koiblja Glave pripada općini centar. To je naselje udaljeno 4 KM od strogog cenra. Odkuda si ti papak, otkuda su ti roditelji koji su te tako glupog rodili?! PROČITAJ BIJEDNIČE: Kobilja glava je po zapisima nastala još u turskom vaktu, a o KG je pisao i poznati historičar Hamdija Kreševljaković. Kobilju Glavu je u svojim putpisima spominjao i čuveni Evlija Ćelebija.Kada su nakon Berlinskog kongresa 1878. godine, Austrijanci krenuli da osvoje Bosnu pod komandom Josefa baruna von Philippovića, udarne snage austrijske vojske su prilikom ofanzive na Sarajevo, tada prvo došle do nenaseljenog mjesta koje su nazivali Han-Kobile i preko Radave i Mrkojnice izvršile ključni napad na Sarajevo, koje su osvojili nakon par dana borbe.
@TO JE Da si ikada bio i jednom u Vogošći, znao bi da u Vogošći živi srednja i viša srednja klasa. U cijelom svijetu srednja klasa živi u predrađima i nemaju razloga da se stide zbog toga. Zbog čega se stidjeti dijela grada bogatim zelenilom i gdje u pola noći možeš mirno šetati ulicom bez straha da će ti neko priči sa nožem u ruci i reći \"Daj pare i mobitel\". Da znaš bilo šta o Sarajevu i njegovoj okolini znao da bi da je Vogošća uvijek bila mjesto gdje se ugodno živjelo. Zato ti savjetujem da dođeš u Vogošću i svojim očima vidiš kako ljudi u Vogošći imaju debele novčanike. Što se tiče tiče tvog spominjaja \"Kobiilje glave\", to je naselje heroja i patriota gdje agresorsaka noga nikada nije kročila. \"FGR\" sa Kovačića, Grbavice i Vraca toliko je voljala svoj grad da su svoje ulice prepustili bez borbe agresorima.
Cija je ovo yelena corsa _
SARAJEVO JESTE GLAVNI GRAD, ALI VOGOSCA NIJE ... AKO SU ZIVINICE TUZLA, ILI ZEMUN BEOGRAD, ONDA JE I VOGOSCA SARAJEVO. VOGOSCA OPICNA KOJA JE TAKO BLIZU , A TOLIKO DALEKO OD GRADA. JER TO JE PRCVARA KAKVE NEMA NA PLANETI ;) CIM TI DO NJE DOLAZIS PREKO \"KOBILJE GLAVE\" ..- NIJE TO DZABE KAO I ILIDZA ISKLJUCENO IZ GRADA SARAJEVA. SVE GOLI PAPCI I FUKARE, ZATO VOGOSCA I JESTE PREDGRADJE :D A ONI SE TJESE DA ZIVE U SA, NE VJERUJU NI LICNIM KARTAMA ... NE STIDITE SE STO ZIVITE U PREDGRADJU :)
pogurali ga pola metra i tako izbjegli smak svijeta.
tamni vilajet
ovaj rad nije u stanju da ocisti glavne ulice u gradu a pomazu im sve komunalne firme gradani vojska civilna zastita svi im pomazu a na glavnoj ulici nisu prohodne sve tri trake i svake godine ih iznenadi snjega premijer kantona ih u zvjezde kuje bruka i sramota
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
CInjenica je da grad nije dobro očišćen od snijega i da nadlezne sluzbe (da ne nabrajam koje) nisu sposobne da das poštede barem ovih \"kolaps\" situacija vec deseti dan. Da bude jasno, čišćenje snijega je komunalni posao kao i svaki drugi.. Mi građani dajemo lovu, neko zavrsi posao i svi sretni. Kad nismo sretni, zna se....nadjes nekoga drugog da profesionalno uradi posao. Sve mimo toga je suplja prica.
ne potpisujte se mojom OZNAKOM f .... hvalaa lijepo!!
pakas od zemlje