Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci vijesti ce ici putem guslarskih baljezganja
hahahaha ilitiga xaxaxaxaxax
nek ih tv trojka preuzme, mislim trenutna tvsa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koja TV će sada prenositi Mileta i harmonikaše?
Koja je alternativa alternativne televizije...hahahuhu..
Tako i treba, blokirajte im i domenu i dovidenja prijatno!!
Jedino je preostalo da gledaoci potraze Alternativnu televiziju
Ima tarifa 🤣🤣
Štampaj novine, to vam ne mogu ukinut. Kad vas sa fejsa obrisu i svih drustvenih mreza, propade sav trud.
Nema se šta čuditi. Odabrali su američki kontrolisanu .com domenu umjesto domaće .ba. Prebaciće hosting u RS, uzeti neku lokalnu domentu (vjerovatno .rs) i vozi miško.
Mislis ameri glupi, jos ce uzet neku aplikaciju za vpn i stavit da se nalaze u njemackoj. Ne budi smijesan, ko ce dati domenu nekome ko je pod sankcijama ,da vidim tu hrabrost?
Koje ste vi budale. Moron dodik na kraju gubi a i vi sa njim mamlazi
Uzeće onda neku srpsku domenu. Mnogi koji se služe internetom i ne znaju šta je domena pa će misliti da je smak svijeta za ATV
Ko ce dat domenu i stat na zulj amerima, hoce malo sutra, da i njeg ameri ukinu. Nije ti amerika saka jada. To su ti najjace porodice svijeta ,koje sve kontrolisu.
ma ja ta ce američke sankcije
Pravoslavni teroristi blokirani svugdje.
ima da je proda za pola godine.
Ko ce je kupiti majketi ovakvu pod sankcijama? Jos malo ce im reklame poceti otkazivati, i sami ce se ugasiti. Steta sto su ovako nacionalisticki nastrojeni, a zovu se Alternativna da bude ironija veca. Kakve li su im onda tradicionalne televizije, ne smijem ni pomisliti.
zadnji put gledao televiziju 2000 i neke. Ja mislio to ugaseno :D
Ljudi drze citav svijet
Registrujte se na .kp (Sjeverna Koreja), i boli vas tuki. Ha ja, vas i Sjevernih Koreanacs 50 miliona, i Bog da vas vidi! 😆
ti da ista znas, znao bi da amerika znaci na internetu cijeli svijet....