Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veceg kurvinog sina od mirsada kebe ,kad taj zlikavac helekne treba ka bacit medzu lavove da ga pozderu tok psa
Hehehehe mater vam pokvarenu, pa čovjek u kući bio mogli ste ga pozvati i gotovo! Nisu oficiri A R BiH KUKAVICE ko četnički oficiri, ne kriju se po kokošinjcima.Ionako slijedi oslobađajuća presuda i opet četnički lelek.
Oni brane svoje genocidase i monstrume, a mi postene i cijenjene ljude ne mozemo i necemo da branimo. Sramota.
meni nije jasno od kad je to bosnjacima zabranjeno da kolju srbe???....taj sud je poludio
Bakire uzeo si za Nasera Orića nedavno ti i stvoja stranka 4 miliona od VUčića. Koliko si uzeo od Dodika za MAhmuljina ? Zatrebalo ti Sebiji da KUPI DRŽAVNU BOLNICU, sad kad je uknjižena na SARAJEVO a ne na BiH !! ZATREBALO TI ZA BOLNICE, dabogda ti se kosti sm irile ko ALIJI !
meni nije jasno od kad je to bosnjacima zabranjeno da kolju srbe???....taj sud je poludio
Samo nastavi sa suđenjima.
sami smo krivi,dozvolili smo da se izjednaci agresor i zrtva.
Krajnje je vrijeme za ukidanje entiteta osim genocida i ne ispunjavanja uslova za odrziv povratak imamo i ekonomske razloge tj, preko milijardu maraka se BACA svake godine na ogromnu administraciju sto na kantone sto na entitete. Pa sa tim novciima penzije i socijalna pomoc uopce nebi dolazilia u pitanje. UKIDANJE ENTITETA I KANTONA JE STVAR ZDAVOG RAZUMA!!
To,i ono jucerasnje pojavljivanje glavatara u Hagu,pokazuju koliko je BiH jadna drzava.Zao mi je ljudi koji su krvarili i dali svoje zivote,a ispade da se nista ne pitaju u sopstvenoj drzavi!
4S
e moj atile,i tebe će da hapsi oba država za koju si se borio
U 3 korpusu je bilo elemenata ratnog zlocina zbog vehabija vezano za vozucu itd, on je bio tu glavni u 3 korpusu tako da netreba srati zrtva je zrtva imaju pravosudni organi ovo ce oni rijesiti.
narod vise nije blesav. lako je prije bilo napraviti pokolj. jee su vam bošnaci vijerovali dok ste krali i naoružavali se. 20 godina poslje, srbi bi zube polomili na bosni. vlasi nemaju za kruha za to bi im bila motivacija rat.
dio govora Milorada Dodika sa 50. sjednice Narodne skupštine Republike Srpske koja je održana 16. aprila 1995. godine u tada još uvijek okupiranom Sanskom Mostu, “U skladu sa našim zaključkom o vojnoj situaciji, moram istaknuti da moramo finalizirati naš zadatak koji podrazumijeva rješenje vojne situacije u Cazinskoj krajini. Direktno ili indirektno uništiti Peti korpus kako više ne bismo imali jakog neprijatelja na obalama Une koji bi mogao da nas destabilizira.” :))))))))))))))))
@jogy28 ne znam, nego znas li ti ko je on bio uopste?
ja imam jednog generala a ne znam nikakve djenerale nego nisi mi odgovorio na pitanje: Ko je bio Vlado Santic? Zasto Zagreb nikada nije urgirao na rjesavanju ovog slucaja? Sine lahko je laprdati gluposti ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije ove izjave Mirsad Kebo je META!
Mislio sam da je Dudakovic intelegentniji! Poredi Mahmuljina i Šešelja. Šta je Šešelj ucinio osim laprdanja?!!
Ahahah joj kmecanjaaaaaaaa Sadakasi bi ratovali, pa ko ce vam sad pomoci kad je celi svet protiv muslimbalija.