Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da su sve parlamentarce pritvorili nebi pogrijesili...garant...
Koje Direktor Sipe? sve govori zasto se ovakve stvari desavaju samo u FBiH,a ne i u RSumskoj..
Danas kad je izasla vijest odma sam reko daj pticurina il pokajmacena upitanju koji hapse ljude po nalogu cetnickoskutosrke bratilje karadic boban uz pomoc ubice zubca i kriminalaca tuzilstva BIH.dobro dodik kaze da treba zatvorit tuzilastvo BIH cuj ova pticurina jos tuzioc kamere ga snimile kako uzima mito hakovo emeil najpostenijeg gradjanina Barasina i on jos tuzioc,Dodike ja kao patriot BIH molim te zatvori sud BIH ako ikak mozes bolje da ga nema ako ce ovaki tuzioci bit.
SIPA postaje ubjedljivo najveci trn u oku i nocna mora za kriminalce u BiH, nebitno da li su u politici niko vise nije nedodirljiv. Samo su mi smijesna ova opravdanja i slanje vijesti po portalima kako bi sebe oprali odgovornosti nakon hapsenja u SIPA-u. A ovim kompleksima "patriota" koji kazu da SIPA radi za Srbiju i steti BiH ne treba ni komentarisati
odazv'o se ,hahahaha,,kad su barabe uletile sa carapama na glavi ,mor'o si se odazvati
Kako se ove lopovcine mogu izgledati kao nevinasca to je cudo jedno... Trebao si ostati u zatvoru, tamo pripadas....
Kako čovjeka nablatiše, haj' ti sad ugled vrati
Ja još uvijek vjerujem da postoje "normalni" ljudi pa čak i u politici, tako da ako je ovaj gore pomenuti, nije mu lako
ima obaveza pa ga pustili kao Budimira
trebao je i ostati u zatvoru
tako je i moj komsija govorio da nije lopov, pa eno ga lezi vec dvije godine...