Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili je do tebe?
s\'a je ovo ?????? nigdje izvjestaja Ashton-ove i njene price. da joj nije maca jezik odgrizla ili je izvjestaj nepovoljan i Sa-x ga ne smije objaviti ?????????
Ova ce bosni zabiberiti kako niko nije do sada Masoni, satanisti, sejtani
PRIMJER POLITIČKOG MILICIONERA JUNIORA: Evo narode da vam navedem samo jedno od mnogobrojnih imena političkih milicionera ( lažnih policajaca ): Sanel Trnka, policijska uprava stari grad, ulica logavina, u Sarajevu, na Baščaršiji, u Bosni I Hercegovini ... e taj je relativno mlad, a možete misliti kakve su tek njegove starije kolege u stanici ( politički milicioneri seniori).
KO JE KRIVLJI ??? Da se podsjetimo da ako neki građanin bude fizički napadnut, da je to krivično djelo uvijek počinjeno na teritoriji konkretne policijske uprave koja ima svog komandira stanice... dalje postoji i entitetski ministar unutrašnjih poslova ... ko je krivlji ??? komandir ili ministar ??? Ko je krivlji od političkih milicionera: izvršioc na terenu, ili dežurni u stanici, ili komandir stanice, ili neki viši \"organ\", ili ministar sigurnosti ???
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih funkcija ( poput visokog tužioca Milorada Barašina) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini nema više pravih policajaca ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
Haha, svaka ti dala stari! Tvoji komentari su ubjedljivo naj interesantniji ovdje!
Ponaša se ko da je žega Dodo
Bosnjo nam se opet javlja, u prvi plan Bosnu stavlja, ali Bosnjo zaboravlja, da bez Srpske nema slavlja, i kad Amer Srpsku davi, nacice se Srbin pravi, svoju Srpsku da izbavi, od Amera i Bosnjaka, ubila ih hrdja svaka. Zato Srbi braco draga, otjerajte toga vraga, toga vraga Valentina, Americkog lizguzina, i Bosnjackog Poturcina, takozvanog Zlogulina..
diVi je kakva je hahahaha
tambura-kakvu opomenu covjece dragi.Dala mu p.i.c.k.e.
Polako ali sigurno GENOCITET-CETTNITET...nestaje...!!! Dosta vise servsko-serbskog terrorizma i dikature...!!! Sikter...!!!
Ashton je bila u nasoj domovini dati OPOMENU ...genocidnom kleptomanu fasisti...!!! On to dobro zna ko i ostali servi genocidasi...Lajcak-cettnik je dosao u isto vrijeme da sprijeci kataklizmu genoccidne tvorevine...!!!
@S....ova krampa u rudniku poslije radnog vremena.
i ja bih volio neki posao gdje mogu podnositi izvjestaje i da imam dobru platu. Brat bratu, ova krampa ubi...