Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahah znao sam! dosla,pojela cevape,podrignula,prdnula i cao ;-)
Lideri očekuju od tebe da napraviš prvi korak.
........kako ne idu naprijed.......naši političari svakoga dana osmišljavaju nove načine kako nam zavući ruku u novčanik........................u tome iskazuju visok stupanj inventivnosti i upornosti.............
ovo je 10000 strani politicar da ovo kaze :D nemoj srat i ti Ashton haha
A ako ne pokažu daj smijenite ih jer je ova vlast prava diktatorska gdje rijetki imaju svoja prava. Gadafi je maca za ove bosanske, srpske i hrvatske fašiste koji zaluđuju narod. PS Hrvatski i bosanski su postali fašisti djelima nakon rata, da ne bude zabune.
Ako su navedeni postali fašisti, ne navedeni, onda, nikada nisu ni prestajali da budu fašisti.
Bojim se da si u pravu. Samo ko po tebi nije naveden?