Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao ovi vlasi non stop imaju istu foru... pa krmetina ti je naj jeftinio meso....to ti samo vlasi i psi jedu
ma ko im jebe mater treba to sve zaklati ili poslati na mars
jebem vas usta balijska!!!!
Vi ste turci cetnik jedan. Ili ste to ili cigani.
Paddy veli da su izuzetan narod(sto znaci jebace im nanu englez),i veli da i cijeni(sto znaci jebace im nanu opet englez jer oni ne cijene nikoga osim sebe),sto znaci jebace vam englezi mater na vijeke vijekova.
Vidi mu face pederske srpske i genocidijalne jebem mu mater cetnicku.Kako je ovaj peder i cetnik mogo da bude ista-igdje,samo kod cetnika to moze?Jebi ih paddy,svaka ti cast-oni pederi vi englezi pederi,jebite se majku vam pedersku.Jebo majku kad mu vidim facu najradije bih ispuco sacmaricu 12-ku u facu i u guzicu odzdo,tipican srbin,gad?
KRMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
Tacno tako, ???, vidim da si i ti pravilno naucio pisati nacionalnosti Hrvat, Srbin i musliman. Jebavace ih ovo malo m vo vjeki vjekov....amin!!!
Kurac g
dragi boze koliko ste vi glupi ljudi! pa dokle cete vise o cetnicima, ustasama i drugim govnima? dokle cete jedino zadovoljstvo nalaziti u poredbi sa ostalim nesrecama? ali nema problmea NIKADA vi Evrope necete videti - zid ce veliki oko vas ograditi pa mozete svi zajedno u picku materinu da se gonit i muslimani i Hrvati i Srbi!
Ne volim da Bosna bude na CNN, odmah zagine nekoliko Boshnjaka u GT RS. Zlocinacka, u moru krvi i dejtonskog viskija stvorena GT RS mora nestati jer je to projekt ratnih zlocinaca RK i SM sa saradnicima i shefovima. To je u interesu prvenstveno bosanskih Srba i svih ostalih.
Allah selamet! Da Bog sacuva! CCCCCCCCCC!
Abu.ba - A budala.ba komentar ti valja, ime ti sucks
EŠDAUN: Ne mogu biti siguran ni u šta osim da sam sada smijenio ljude koji su stajali između ove zemlje i njene budućnosti. Nemojte mi reći da u RS nema kvalitetnih ljudi koji će iskoristiti priliku koju sam ih sada dao i koji će ispunjavati međunarodne obaveze RS. Ako se ova prilika odbije, RS ostaje crna rupa, niko neće investirati u nju; najkraće - građane čeka crna budućnost. Treba ograditi stoku u rezervate. Pa nek izumiru k'o dinosaurusi u svom ciganluku i pasjaluku.
Svojom izjavom da Rasu cuvaju "Bog i andjeli" je u stvari potvrdio da postoji razlog zasto je smijenjen. Mada Pediju i ne treba razlog al je ovaj sam sebe ukopo.A to njemu i nije nesto, rijesio se covjek muke. Cujem da je kupio stan u Beogradu i da je kreno u privatne vode! Joj ove srbadije covjece koji su, haman je tacna ona stara da su nastali prvo srbi pa onda amebe! Nikad ih istrijebit. jedne smijenis dodju drugi jos gori. ma koja drzava njih ima nika im nije dosadno. to je jedan tako druzeljubiv i gostoprimljiv narod da je to nevjerovatno. a sto vole krv pustit every now and then to im je u genima. svako bi ih pozelio sa komsije a za sugradjane jos i vise.Govorim ja stalno, Hico je imo dobar plan, malo mu falilo da ga ostvari!