Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno da jasnije ne može biti. Međunarodna zajednica nas je zatvorila i prepustila krvolocima kerinju. Imali slobodan dotok arsenala JNA iz srbije. Kad smo im kevu kevinu na bojnom polju poderali zaustavljeni smo. Mi smo bili oni koji treba brzinski da nestanu.
Samo se ti smij, tko se zadnji smije naljepše se smije!
Ishod onoga što će se desiti u BiH, dodao je, "određen je u januaru 1992. godine kada smo nametnuli embargo na naoružanje BiH"... Nije cula gospodja Evropa iako se vrisak cuo do neba!!
Doci ce i Evropi na naplatu sve ono lose sto su uradili i dan danas rade ,a rade mnogo losega
Ovom prilikom pozdravljam uvaženog promotora, Ejupa Ganića. Samo da ovog dementnog akademika podsjetim kako njegova MET fondacija nikada nije platila račun u iznosu 5.000 KM. Nema se profesore, je l' tako?!
Dragi moji Bošnjaci ako procitate ovu knjigu mozda i dođete tobe.
Liku su se malo pobrkali datumi. Embargo UN-a na uvoz oružja za cijelu teritoriju ex-YU proglašen je 25.9.1991. Rezolucijom 713 UN-a. Time je direktno najprije bila pogođena Hrvatska kojoj je JNA oduzela oružje TO-a i podijelila pobunjenim Srbima. Najzaslužniji za embargo bio je tadašnji ministar vanjskih poslova Jugoslavije Budimir Lončar, a kasniji savjetnik velikog 'prijatelja' BIH Stipe Mesića.
Ma nemoj mi reći da Hrvatska nije imala nikakav dotok naoružanja??
Ovaj put bi bilo drugacije. Svaka kuca ima i legalnog i ilegalnog oruzja. Dodo samo stisni..
nema vece ravaku od evrope
I prije pocetka rata jna je godinu dana kopala i utvrdjivala bunkere,polozaje po brdima oko cijele BIH i sprovodila srpski plan nesretnih generala i nacionalne bulumente iz Srbije.Nakon toga svo oruzje i mts dala srbima.E sad zamisli mladja generacijo sta su zamisljali i koliko je stotina hiljada granata tuklo po ne selektivnim objektima.To vam je bratstvo i jedinstvo donijelo zlocine i stradanje od poznatih Jna i agresora koji su nemilice ubijali i palili.
Istinski prijatelj Bosne. Svi Venecuelanci ga dobro znaju.
Joj dosta vise ba politike, dajte malo mislite pozitivno, o ekonomiji, sportu...
Ovo će se učiti i ušlo je u svjetsku i evropsku povijest, a primitivci i zločinci su to pokušali zataškati, i dan danas lažu, ali mogu samo sebe lagati. Cijeli svijet zna.
Gje se može naći ova knjiga?
connectum, klub knjige...
Ukrajinu nemilice naoružavaju svim mogićim oružjem i vojsku im obučavaju. Ali Ukrajinci nisu muhamedanci ... koji licemjeri...
Za tri mjeseca su sve, sve, do jedne džamije srušili i napravili parkinge. Šta mislite, da je Armija BiH srušila i jednu crkvu i razvezla materijal i tu napravila patking ili zgradu, šta bi bilo ??
Nema šta dodati ni oduzeti. Faktički to je to. Treba biti debil pa ovo ignorisati. Sve je smišljeno da bosanski i evropski muslimani nestanu. Izvođači radova bile komšije, prvo istočne pa zapadne. Ni danas ne odustaju.
Bas, kako to da po pitanju Ukrajine nema one njihove logike "uvodino embargo na naoruzanje da bi smanjili krvoprolice"?! Nego, ne samo da nema embarga nego se takmice u dostavljanju naoruzanja Ukrajincima. Pogani licemjeri.