Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako ti moze biti prijatelj ratni zlocinac znaci da si i ti isto zlocinac.
ako si pripadnik islama znači da si terorista i smrdiš na loj? nemoj generalizirati...
ako si smrdin znaci da si genocidni fasista i zlocinac
ostavka je jedino sto zelimo cuti domicu.
Ovakvim tekstovima dižete cijene pojedinih beznačajnih likova u BiH i šire. Jer će uvijek biti onih koji će svojim glasovima njima obezbjeđivati lagodan život. Stoga, ko ih hebe, nek se druže, ali o ovome ne pisati ništa. S druge strane, Kordić je osuđen na zatvor, dokazana mu je krivnja i odslužio je kaznu. Šta sad? Ja znam da bi mnogi voljeli da ga nema u BiH više, ali on je odavde i ostaće ovdje. Hoćemo li ga moći ignorisati, kao i ostale zločince? Moraćemo....a on će morati živjeti sa svojom savješću ako je ima.
podumo kurvin sin,treba ga odjebat za sva vremena,sta je on imao trazit tu na doceku ako je uopste covjek..
@brcak108,Zar Topalovic nije u zatvoru?!
Koji je stav Jasmile Zhbanjich o ovom chinu?
nije to nista koju festu spremamo u Busovaci cujem da su pozvani i prestavnici svi stranaka ..ne samo sa hrvatskim predznakom ovo bi se moglo iskoristit da se narod pozove i svojom pristnoscu uvelica taj skup
i da za pripadnike islamske vjeroispovjesti e se na posebnim tanjirima sluzit janjetina tako se nemate sta brinut jel HALAL ili nije
Topalovic - ti je srbsko prezime
nebitan si u nasim zivotima
I jos je otputovao sluzbenim automobilom, a ni on ne zna zasto. Pa zato sto ste naucili da vam narod placa sve, cak i susrete sa ratnim zlocincem.
za koristenje sluzbenog automobila u privatne svrhe padaju ministri u mnogim zemljama... vrlo jednostavno ... ako se pocnu i kod nas politicari rigorozno kaznjavati za male stvari, do velikih onda nece ni dolaziti ...
Domiću puna podrška
gospodine Domicu, Vi ste javna licnost i vasa pojava bilo gdje a narocito na mjestima kao sto je docek licnosti OSUDJENE od stran Haskoga suda za ratne zlocine je losa poruka. Vi biste trebali dati ostavku ako ne onda biste trebali biti smjenjeni!_!_!_!
hebem li ti nanu naninu... sve nemusto i nevino. nije prekrsio nijedan zakon?! pa ko govori o zakonima zivotinjo, govori se o ljudskosti. govori se o tome da ste se okupili kako bi uz pjesmu docekali covjeka koji je direktno odgovoran za smrt preko 100 ljudi, zene, DJECE i staraca. to je u pitanju, nedostatak kajanja, cak stavise, neskirvena zluradost povodom pustanja na slobodu govneta kordica. znas dobro sta je uradio, i opet si ga potapsao po ledjima ko da nista nije bilo.
Kako ti znaš da je on odgovoran jesi li ga ti vidio na djelu ili je li ga iko vidio na djelu nije.Jeli on i jednom rječju rekao da neko nekog ubije nije. Džaba ti palamudid.
DANKO@ ti si lud očito.Pa nemisliš valjda da su mu dali 25 godina zbog imena???vjere nacije........????Pa taj isti su oslobodi Gotovinu.Markača....a iz istog su naroda...Jado jadni. palamudi i dalje
Ma marš u materinu........
Ovom standardnom izjavom ce ti biti sigurno sve oprosteno. Pu, jebbo ti nas!!!