Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahhaha svaka cast :D
...plačem :)))
zanima me radis li ti commi ista u svom zivotu? bavis li se cime osim sto po cijeli dan komentarises ama bas svaki clanak? koji god clanak pogledam, samo tvoji komentari koji su vecinom potpuno stupidni... Po komentarima rekao bih da se radi o onom malom glupom Komarici sa arhitekture iz Sarajeva... ja od obaveza nemam vremena ni da citam clanke kako treba, moram da radim i zaradim,a za tvoju buducnost pobrinuli su se mamica i tatica pa imas viska vremena u zivotu...pravi si parazit Commi!
e nek ste vala onom prasetu hakovali stranicu ruke vam se pozlatile :)))
tako treba
anonimusi hakovali izraelske stranice, srpske.....ja mislim da su to sve teroristi.....sve po kratkom postupku-ODMAH!
Pa mile nek ti je SRETAN DAN DRŽAVNOSTI!!
E ruke vam se pozlatile!!!
alal vera momci,uljepsali ste mi dan :)))))
mwhahahahaha - Imal ko sajtova da radi...? - Ima jedna mali haustor do mene rastura za stoju!!! Eto vam Joomla hebo vas ona mwhahahahaha
A jak su pos\'o i odradili. Eto ovo ce puno pomoci prosperitetu i ujedinjenju BiH.
Tipicna nepismena balincad. :)
evo ga opet ne znam, cemu ovo. cemu ovo pominjanje moje mame. nekad se iznenadim kad vidim koji su sve primitivci kupili sebi racunar i dali se u \"komunikaciju\" sa bijelim svijetom... ali danas imamo struju i asfalt do najvece planine. i jos internet konekciju. i opet nisu zadovoljni ...primitivci... nego psuju, vrijedjaju, razmecu se svojim krkanstvom kao da su ga studirali godinama i na kraju diplomirali. et
mama ti je turska, a usput i bosanska. to nani svojoj podvaljuj ovu pricu, ili, ako bas ne znas, idi kupi kakvu knjigu, pa se uvjeri da sve sto je tursko ovaj je narod (bosnjacki, bosanski, koji, btw, s turcima nista nema) skupo kostalo.
\"...primitivnih poturica iz ocaja...\" evo sad nesto kontam... odakle im ovolika mrznja... zasto mrze sve sto je tursko pa onda usput i bosansko. ne propustaju priliku da izliju onaj gorki sadrzaj svoga srca, da psuju, da prazne svoj extra-zaprljani intelekt. odgovor se krije vjerovatno negdje u njihovoj proslosti jer ih je snaslo ono sto niko od nas ne bi zelio da ga snadje. jadni oni. ko zna sta su im turci sve radili. boze sacuvaj.
Ovo nisu Anonimusi BiH, vec bosnjacki anonimusi, sto se da primjetiti iz designa hakovane stranice. Znaci, opet glupo i nepromisljno, da ne kazem, jednostrano (isti kao i Dodik).
haha nemam nista protiv ovoga (Y) samo su mogli biti pisemni,cuj \" htjeo \"