Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala ispravka Andji.Do mnogih u BiH pomoc NIKADA nije stigla.A od svake koja je i stigla hajrovao je svaki guzonja!
andjo nikad nije kasno... usvoji me :)
Andja misli na pomoć u vidu vojne intervencije. vidi se da nisi odavde. mora da si neki dijasporac
Andjo ulozi u akademiju za istrazivanje i razvoj BiH..Zaposli mlade i nepalamudi nam
digni guzicu i trazi posao.ne prosi
Nije to prosenje, prosenje je kad trazis da ti neko da para a da ti nista ne radis, a ja koliko vidim on trazi da se mladi zaposle... Kako zaposljavanje moze biti prosenje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moja Andjo draga svi smo mi silovani na neki nacin. Ziva ti meni bila.
Razmišljajući čisto kao žena, ne dopada mi se ova aktivnost, upravo sa aspekta žena koje su to preživjele. Mislim da je potpuno suvišno podsjećati žene, koje su preživjele tako teško iskustvo, izgradile živote za protekle dvije decenije, udale se, možda postale majke, na nešto što nikada neće preboliti. Ok, ako im žele pomoći, da se zaposle ili putem neke stručne pomoći, kroz udruženja, grupe ili tako nešto, ali generalno, mislim da njima nije pomoć javno čeprkanje po najvećoj muci koju su doživjele..
Prvo tu traumu nijedna žrtva nikad ne može zaboraviti, i drugo razgovor o traumi je jedan od načina da se ublaži patnja. Jedino krvnicima ne ide u prilog ovo podsjećanje. VILINU VLAS bi trebalo u školama učiti iz više razloga
Glupost. Ako za 20 godina nisu uspjele da razgovaraju o tome, sada je svakako debelo kasno. I drugo, ne mora se zaboraviti, ali se ne mora izjedati vlastita duša neprestanim podsjećanjem. To na duge staze ubija. Poslije tolikih godina, treba pustiti te žene na miru, dati im posao i podršku u svakodnevnici, a ne ispirati medije njihovim mukama. Život ide dalje i treba da žive za ljepše danas, a ne ružno juče ili će im to ružno juče uzeti i danas i sutra. Usput stavljati tezu da samo krvnicima ne odgovara to podsjećanje, a meni se obraćati iz dijaspore je u najmanju ruku bezobrazno. Dakle niti sam krvnik, niti dozvoljavam da me trpaš u tu kategoriju, niti podržavam tvoju glumu u smislu da kao ti štitiš te žene, jer ih ne štitiš ni sekunde, naprotiv, ovakvom pričom ih uništavaš, jer ih stalno silite da to ponovo proživljavaju. Ako baš želiš da štitiš, nađi jednu od njih i pomozi joj da pokrene mali biznis, pa da vidiš, kako će joj ružna sjećanja izblijediti iz glave..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Đe ovaj osvoji one medalje onolike? Narodni heroj neki je*en. :)
jace od okova, teze do lanacaaa, oci su zeleene.. najljepsa mog mi oca
Pa ja nigdje u optuznici nisam vidio da se neko tereti za ,,silovananja"!!! U Srebrenici nije bilo vremena za to...Radila se akcija na brzinu.A za silovanja sam samo cuo od Bosnjakinja koja je sprovodio Naser Oric.
Registruj se i svakodnevno BESPLATNO automatski počni dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24
Samo si mi ti trebala da mi soliš pamet, i da daješ svoje stručne prognoze ...
A sta kaze Midhad Brica,to ne prenosite?
Kako god okrenes, sto ona pomene silovane u ratu i spomene..... ostalih nikad nije ni bilo briga, danas skoro 20 godina poslije, jos manje ih je briga.... hvala ti Ango za to...
Turkish fucked 500 years Serbian women and girls, 99% of today Srbian population is Turkish gens!
Pa ti si plod tog loseg pornica....hahahhahahahaha
Prelijepa zena. Druga slika sve govori
Hoce li prikazivati onaj film koji je poslije Daytona najbolje sto se dogodilo bih24%,film u kojem je vjerno prikazano kako novokonponovana bosnjakinja ex muslimanka radi boljeg smjestaja i ishrane cini blud sa svojim neprijateljom.Tipicna istorijska cinjenica kako se dio naroda podao okupatoru za vrecu brasna i time postao najomrazenija nacija u covjecanstvu,koju i izvorni Islam smatra smecem
Andjelina je do sad u BiH dolazila kao iskreni humanista, sto od srca pozdravljam, ali ovaj put dosla je britanskim vojnim avionom i to u pratnji njihovog ministra diplomatije. Moram reci da mi to polako pocinje smrduckati, samo ne mogu da provalim na sta.
pa ona je buduća M :)
Buduca sta ?! Dizel sam a grijaci mi ne rade...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Andja zove Breda Pita: Potukla se moja djeca protiv nase.
Serbi, Made in Turkichen? Ja naturlich, 500 jahre!