Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@samton Pa, gdje nađe citat Sira Ustinova, da potkrijepš svoju (nepostojeću) misao?! Sir Ustinov je primjerak najgoreg britanskog imperijaliste, koji su i previše zla nanijeli svijetu... opljačkali Indiju, Južnu Afriku, devastirali Irak... i kad im se to počelo vraćati preko "ludih krava"... pa, sada preko najavljenih secesija "Ujedinjenog" Kraljevstva...
Ova anoreksična glumica "karijeru" je započela kao pornografska "zvijezda" (dostupno na internetu); negdje 1993. g. je pozvana od Council on Foreign Relations (CFR), jednog od 4 glavna svjetska udruženja moćnika ili okultno-politička bratstva masonsko-jezuitsko-cionističke provenijencije, koji su zaduženi za Novi svjetski poredak ili Pax Americana, da im se pridruži... Oni trebaju ovakve "radnike", što šupljoglavije to bolje. CFR joj je dao pare, i napisao scenario, za film o krvi i medu. Cilj je neprekidno održavanje tenzija... Ostale tri udruge su: Trilateralna komisija, Bilderbergova grupa i Royal Institute od International Affairs (RIIA ili Chatham House). Njihovi članovi (Kissinger, lord Carrington, Albrightova, Clinton, Thatcherova, Bild...) organizovali su disoluciju YU i rat u njenom srcu, Bosni.
Hvala Angeilini sto je posvetila samit toj silovanoj zeni iz Bosne, ali se nadam da je to jedan samit da se zastite sve zene svijeta, kako u Bosni, tako i Siriji, Avganistanu, Indiji, Africi.... i u cijelom, kao "naprednom" svijetu, gdje su zene stalno na meti tog surovog nasilja....
savrsenstvo od zene!
Pozdravljam! Zaista se treba pruziti podrska silovanim zenama i djeci rodjenoj iz tog cina.Da,usamljeni su,ignorisani od drustva i opcenito bez ikakve podrske.
sviranje kurcu, silovatelje treba pobiti kao pse i to ce biti najbolja pomoc silovanim. sve ostalo sviranje kurcu.
www.greenorange.com.hr
"Srbi su dvodimenzionalni narod sa žudnjom za prostorom i ideologijom tako bazičnom da se može razumeti bez napora. Životinje svoje resurse koriste mnogo pametnije od ovih naopakih retardiranih stvorenja koji su ljudskoj rasi pripali sa velikim zakašnjenjem". (Sir Peter Ustinov, "European", 1993)
SVE RECENO OVDJE.
Hvala tebi Anđo, ali nema tog samita na svijetu koji tim jadnicama može pomoći...
sviranje kurcu, silovatelje treba pobiti kao pse i to ce biti najbolja pomoc silovanim. sve ostalo sviranje kurcu.