Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUŽITI i SUDITI ! HITNO!!!
Nešto mi žao onih \"anamo\" koliko se nesretnici sekiraju za naš standard, za naše penzionere, za našeg predsednika... Ta komšijska solidarnost je za svaku pohvalu, ali nema potrebe, nama je jako lijepo ovako, vjerujte.
PIZ.DA VAM MA.TE.RI.NA BALI.J.SKA !!!!!!!! POZDRAV BRACO SRBI. SAMO KRST !!!!!!!!!! JE.BI MO IM PROF.ETA KOJI KA.R.A MALOL.JETN.ICE !!!!!!!
Nije Dr Ivo (Sanader) izumitelj državjne praonice novca. Dodik i Nemanja će ovako isisati pa ispljunuti finu lovu, a kreteni koji će to platiti još će misliti da im je to spomenik. Bolje i niste zaslužili, gule vas sve otvorenije a vama pjena na ustima baš dobro stoji. Narod bez budućnosti gradi sebi bolju prošlost.
Jesi li to sam sebi dao plus za komentar?BUDALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bolešnjačka.
Sjedi mali Mujo na pragu i nabraja: Drvengrad, Kamengrad, Andricgrad... HM Mati, mati, sta ono mi imamo? K u r a c g r a d sine, K u r a c g r a d!!!!
Heljljljppp Baznija đenosajd!!!
Neumorni Laktasenko ponovo jase :D
To Mile, samo cEpaj! Neka vide i od tebe uce nesposobni bosnjacki politicari kako se rastura c.e.t.n.i.t.e.t! Ti sam si ucinio vise za godinu dana nego svi oni zajedno od kraja agresije do danas!
P.P. Njegoš i Ivo Andrić...opisa li iko ljepše poturice i svu njihovu sramotu?
srpcicu-smrdcu zato tovja seka trci za obrezanim................av av av av
Hahahah, evo jos jedan od \"velikih projekata\" \"Dragog vodje!\"! Sada je u harac pozvao i \"velikog rezisera\", nenadmasnog profesionalca i to antiglobalsitu (hahaha) u praznjenju drzavnih kasa. Hulje Andricu nista ne mogu, njemu ni u grob ni iz groba, ali tesko svim onim nesretnicima koje je Vodja doveo bukvano do tacke da nema siromasnijih u Evropi, i ne samo Evropi. Mjesecne penzije tih nesretnika iznose kao dvije minimalne dnevnice u bolje stojecim zemljama EU, a sama priveda (to s i ne moze zvati privredom) RS-a je toliko devastirana tokom vladavine laktaske varalice, da se vise nikada nece oporaviti. Jos je dobro dok ima rastinja! Bit ce zanimljivo posmatrati situaciju za nekih pola godine, kada se i ono obrsti. Milorad Dodik - Sila Nebeska! hahahaha
NA SRPSKOJ ZEMLJI,SRBIMA! GRADI GA SRBIN! GDE STE VI TU??????
\"I.d.i.o.t.i.ma sa 24 posto krivo šta god ko radi, jer oni ne znaju ništa osim kahva, sadake i help baznija đenosajd..\" Haha.. prava definicija musl.limajmuncica.
da Bog da nemanja, dodik , tihic, izetbegovic kosti svoje djece licno zakopavali u tom kamenjaru...