Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu, stanovništvo će nahebati a političare će i dalje da boli briga.
nema sadake, moraju se zasukati rukavi, šta je tu loše?
@fbUser1563347836 Kako oduzete, za zakone uredno glasali predstavnici iz Republike Srpske, sa Dodikom na čelu? Da uvedemo makar jedan dan bez laganja? Možda bude malo boljelo, ali probaj, izdržaćeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pušiona, drugim riječima
Kakvi ba nacionalisti, ta generacija izumire i sada ih ima saka jada koju bi ozbiljna policija pregazila za mjesec da se svi skupe. Ovdje je problem narod i pasivnost istog, niko se ne edukuje, ne cita, prati se zuta stampa i reality, zakida se na svemu, sve se kupuje, pametni su ba politicari, 5 milja u dzep svaki mjesec a narod ce i dalje zivjeti od 750 maraka i drzati drustvo korumpiranim u svakom segmentu.
opet glasajte po nacionalnom kljucu i opet ce vam biti dobro
Analiza paraliza.....
još su politicari dobri koliko smo glup narod
Moramo se ponovo zavoljeti.. samo nas to moze spasiti!
U prijevodu: Ni Europa ne moze nista i ,,ljubomorno,, se divi nasim kriminalcima na vlasti.
Gdje je pobjegao onaj Larsson što je najavljivao "velika" hapšenja u BiH političara ???
eno ga stoji iza Šmita 😂
Ajd sada. Šta svi komentarišete, jesu rekli svoje eto, i šta sada, neka uvedu sankcije i kraj, jeli toliko teško, da se uradi po principu evropske unije onaj dio koji se zahtijeva za cijelu državu, naravno, ne treba gledati sve tako crno, tek su počeli.
Mogu oni, da im se bavi nama, da nas u godinu dana srede sankcijama. Lijepo puknu zabrane na izvoz svega i svacega, plus odbiju davati kredite, a sve u javno naglasavanje da ne zele podrzati trenutnu politicku situaciju. Za 5-6 mjeseci bi mi vec udarali bankrot i tad bi vecini idiota doslo iz guzie u glavu da moraju promijeniti idiote na vlasti.
Treba udariti trostruku zabranu za balvane u Bosni. Znaci jednu vizu, pa provjera, pa drugu, pa provjera pa trecu. Eh kad dobijes trecu boravak u EU na 36 sati i mrsh nazad. Ove politicare uopšte ne treba dirati, pa nisu njih na vlast doveli Aboridzani nego ti isti građani BiH. I tako 30 godina.
Dzaba vam je sve kad ce bosanske mazge glasat za ove okorjele , zadrigle kriminalce. Dzaba vam je, a strada samo 5posto pametnih u zemlji. Stoka voli da obozava svoje vlasnike, da gladuje i da srlja za njih.
Pa prosto ne mogu da vjetujem da su se napomon usudili da ovo napisu! Ma bravo
Napravili ste nam cirkus drzavu, da u njemacku ubacis srbe i rs raspala bi se za dva dana
Imat cemo sutra o cemu na kahvi da muhabetimo
Europa, USA i Britanija su decenijama tolerirali krađu javnog novca u BiH, uprkos svim mogućim izvještajima i informacijama koje su mogli pročitati čak i na portalima. Zašto bi sad bilo drugačije ? Jedina ISPRAVNA stvar bi bila da dovedu njihove tužitelje i poderu svakog ko je unazad 25+ godina stekao enormno bogatstvo bez pokrića.
glupani misle da se sankcije lako skidaju kada se nametnu, treba dosta vremena pa i godina da se skinu.
Narod koji bira ovakve politicare ili ne izlazi na izbore onda i ne zasluzuje bolje. Ne mogu se bolji zivot i bolja vlast dobiti servirani na tacni. Moramo gospodo sami vise uciniti.