Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncic je ucjenjen covjek procesom u Pristini, i to nije dobro za BiH, on se sad vadi tako sto preti ako mene uhapsite imati cete krizu u FBiH i na drzavnom nivou, sva filozofija.
Sve si rekao. The End.
a zasto je radoncic lezao u viktor bubnju za rata!?
Ma i vi iz klix-a ste se sad usudili da pisete o procesu Keljmendi jer vam je ova nezaobilazna informacija.Nije samo Keljmendi kriminal/droga tice se i politike jer je Naser platio predizbornu kampanju 2010 Radoncicu. Jednom ste javnost obavijestili o tom procesu s info o mogucim svjedocima,sedam zvucnih imena je svjedocilo koji su teretili Fahru,al lisac Fahro odlicno kontrolise i vas iz Klixa.
Molimo boga da ostavi, neka se desi bilo šta samo da se građani, jadni i bijedni konačno riješe teških okova.
Da se i to desi pa da se ovaj gladni narod obraduje. E jest mi jaka koalicija, Radončić ,,do jučer,, tako vulgarno blatio Izetbegovića, oca mu i majku, nacija gledala na TV ,,OVU VREĆU ZLATA ZA MOG BAKIR,, a da ne govorimo o vulgarnim člancima protiv istog i sada u koaliciji. Ja građanka Federacije se STIDIM TE KOALICIJE ali sam naravno nemoćna, ako Bakir radi ,,fotelje,, pređe preko takvih uvreda pa šta nas onda od istog više može iznenaditi. Bakir ima veoma izdržljiv želudac.
Izgleda ce mu sve oko Turkovica i Keljmendija izac na nos.Pokusavali su da zataskaju svaki detalj,i na kratko su uspjeli time sto su Zijada orobili 40 god,a Nasera detportovali na Kosovo.Medjutim,sad padaju i ostali,nece Keljmendi i Zika sami da propadaju,mora i brat Fahro s njima da guli robiju!
Pa ko će nam napraviti četiri + četiri trake kroz Sarajevo, ako se i ova vlast raspadne? Hoće li bhtelekom bankrotirati?
Gatački klan na celu sa Zvizdicem i njegovim rođacima Čamparama boje se jake dugorocno koalicije jer znaju da njih u toj prici nema. Padaju u drugi plan. Zato su spremni napraviti strasnu krizu u drzavi, mamice .ebali
Ovo dvoje Fahri čuvali guzicu pa "instruirali" svjedoke ... svi znamo da su Keljmendi-Fahro-Bakir ista bagra...!!! Samo lopov lopovu leđa čuva i ljestve drži i samo lopov s lopovom moRe koalirat ... E, sad ćemo vidjet na čemu smo ... ? ! ?
Ovo dvoje Fahri čuvali guzicu pa "instruirali" svjedoke ... svi znamo da su Keljmendi-Fahro-Bakir ista bagra...!!! Samo lopov lopovu leđa čuva i ljestve drži i samo lopov s lopovom moRe koalirat ... E, sad ćemo vidjet na čemu smo ... ? ! ?
Ja nam fine vlasti braćo mila. Sebijan Kirba i Šćepo Gusinjac.
ovi ANALiticari me tako nerviraju
HApšenje Fahre i suradnika će biti veći udarac za nacionalne stranke I REFORMSKU AGENDU nego hapšenje Sanadera ! Očekujemo da SDA od BAkira preuzme Sebija Seka Izetbegović !
27 MArta pada ova vlast, jer definitivno neće moći biti izabrana vlada. NArod na ulicama slavi pad Fahre i Bakira, ostatke stranke preuzima Seka Sebija Izetbegović !! RAZLOG ! Šejla Turković će malom Fahri u Prisštini direktno u oči reči da je ubio RAmiza Delalaića a sud će prihavtiot njeno svjedočenje !!!
Valjda je jasno kao dan da se ta koalicija zasniva na principu "Vrana vrani oči ne vadi".
Što je babi milo to joj se i snilo. Hebo vas Bajtal
Dajte vanredneeeeeeee izboreeeeeeeeeeee, mjenjajte zakonnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!
Ova koalicija je sigurno najneravnopravnija ikad! SBB ima puno manje optuženih članova od SDA. Moraju se stvari izjednačiti jer će građani izgubiti povjerenje u SBB. Što bi naš narod glasao za ovu raju bez optužnica i afera, naš narod glasa za raju koju vidi na tv-u i po zatvorima.
Bakire fataj Suljagiča i BAjrovića i Sefera Halilovića !! Dok još nije kasno !!