Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim ovog celavog glavatog beskicmenjaka nemam volje za zivotom...pokvarenjak,licemjer,lazov,parazit,neradnik,ublahas,zikin ahbab,lezihl***vic i nevideni demagog...olicenje clana SDA naravno uzeg rukovodstva. PS nisam fahrin ntii zlajin ni zeljkin
Najveći apsurd kad se srpkinja preziva Bošnjak a ime joj ljiljana
Udar na vitalni nacionalni interes - SDA ne može da zapošljava svoju rodbinu i podobne! Pomagajte, propadoše Bošnjaci i cijela BiH ako Bakir I. i kompanija ne zaposle svoje rođake u BH Telekom, GRAS, Vodovod i kanalizacije, Vladu, Toplane...
Vidiš ove poltrone zelembaćke stranke, od kada je potpisana koalicija Komšića su dizali u nebesa a od jučer govore da je izdajnik - licemjernost mladih muslimana.
OVO MI SE SVIĐA, NEĆE L´ DRAGI BOG DATI DA SE OVA POSTRATNA SARAJEVSKA (BOSANSKOHERCEGOVAČKA) ELITA (RADI KOJE SE SVAKODNEVNO NEKOLIKO PUTA ZACRVENIH OD NJIHOVIH GLUPOSTI) KONAČNO POČNE MALO PRETRESATI. ONI SAMO DJELUJU ,,JAKO,, SAMO JE PITANJE DANAKADA ĆE I NA KOJI NAČIN TO KRENUTI, VIDJET ĆE TE DA ĆE SE RUŠITI KAO KULE OD KARATA, KAD NASTANE BJEŽANIJA. RAT SAM PROVELA U BOSNI, NAPATILA SE KAO ISUS ZA KOJU PATNJU NAJVIŠE MOGU DA ZAHVALIM SRBIJI. DOŠAO JE DAN KADA JE TA ISTA SRBIJA ,,PRNULA U FENJER,, ODE IM CRNA GORA ALI, HALO, HALO, ODE KOSOVO,, I TOG DANA SAM ZABORAVILA SVE SVOJE MUKE, OD RADOTI ŠTO IH JE STIGLA BOŽIJA KAZNA, TAKO DA SE JAVEĆ 20 GODINA ZAJEDNO SA MOJOM MAJKOM MUĆIM PONOVO, KAO ISUS. SAMO JA ZNAM KAKO ŽIVIM. AKO DRAGI BOG DAN PA DOŽIVIM DA SE POČNE ISPITIVATI OVO SILNO POSLIJERATNO BOGATSTVO POJEDINACA HALALIĆU SVU SVOJU ŽIVOTNU MUKU. ANŠALAH!
mjesto ti je kp zenica Tesko nama bosnjacims i muslimanima i bosancima .hercegovcima sa ovim covjekom (budalom) -jadna je sda s ovakvim crvennjkom ,,celavkom ove sad politicare treba vratit u mjesnu zajednicu pa pogledaj te sjednice ,debate na tv
OČEKUJEŠ RJEŠENJE PROBLEMA, DRUGIM RIJEČIMA OČEKUJEŠ DA SE ŽELJKO SLOŽI SA DVADESETOGODIŠNJOM PRAKSOM DA SE ADMINISTRACIJA JOŠ BAR JEDNOM UDUPLA. SRAM VAS BILO NESPOSOBNJAKOVIĆI, 20 GODINA NISTE BILI U STANJU DA SMISLITE DA U NORMALNIM ZEMLJAMA LJUDE ZAPOŠLJAVAJU I NA DRUGA MJESTA A NE ISKLJUČIVOU ADMINISTRACIJU. TO JEVAMA U SDA NAJVEĆI DOMET, GURNI IH U ADMINISTRACIJU A ŠTA ĆE JEDNOG DANA BITI SA TOLIKIM BROJEM LJUDI KADA NEKO PAMETAN EVENTUALNO POŽELI NAPRAVITI PRAVU DRŽAVU. TADA ĆE BAREM DVIJE TREĆINE ADMINISTRACIJE IĆI VAN I EVO IM JAVNO PORUČUJEM (TIM RADNICIMA KOJI ĆE MORATI NAPUSTITI ADMINISTRACIJU) KADA DO TOGA DOĐE NEKRIVITE LJUDE KOJI VAS OTPUŠTAJU NEGO ĆE VAM BITI ISKLJUČIVI KRIVCI OVI SADA, OVI KOJI VLADAJU 20 GODINA, DAKLEOVI KOJI SU BILI NESPOSOBNI PA SU VAS SMJEŠTALI TU GDJE STE OD PRIJE DESETAK GODINA VEĆ PREKOBROJNI. SRAMOTA
DF i SDA bi možda i riješili sve probleme - samo ako ti ostali minderaši završite po zatvorima. Tu je i ona sitna boranija. Kada položite,kao stranka, račue za 110 -120 milijardi USD sve će biti jasnije. Vidim da su mnogi računi otkriveni, a mnogi prodaju svoje nekretnine. Bilo da je u SDP-u, bilo da je u SDA-u.
DF respect!!!
Zato je gras pretrpan svi su tamo trpali svoje neradnike,opcine takode a radna mjesta dostigla drasticne cijene.....
Ovog SIPA kad klapi, 200 godina murije. Svako ko se s njim rukovao, 20 godina golog otoka. I cuj da glasam za stranku s ovim estabilismentom. Fuj, hrak, pljuuukh! Ko god ga vidi, nema napretka 2-ije hefte u kuci. Moja Nana odmah kanal mjenja kad ovu njusku vidi. Carica, nezna ni kako se zove taj olos?
zeljko SDP sam odjebao radi SDA odjebacu i tvoj DF radi SDA ja glasam za vas mislim bice malo bolje a nakraju vi opet lopove pokupite jbga....
ebo vas lopovski .........c skinitese vise zaposljavanja svojih iz SDA nije vam ovo babovina radite sta hocete 20 god..popustite vise pocrkali akobogda prije nove godine....
Nije valjda da je pukla ljubav na prvi pogled
Sudarila se mafija,sta bi tek bilo da je doslo do sudara sa SBB....
Brav, Ovan, Vo, Bik prva asocijacija kad ga covjek vidi na slici. Beskrupulozni kriminalac sa odobrenjem da bude to sto jeste. U kakvoj drzavi mi zivimo.
Amir Zukic je u SDA jednako bitan kao i Anel Hadzic u repki. Stvarno je prebitno sta ocekuje Amir Zukic! Ali kad imate novinare amatere onda u naslovu imate sta ocekuje Amir Zukic i sta o selektoru misli Anel Hadzic.
df respect
DF RESPECT
DF se drži svoji načela što je za svaku pohvalu,ako Komšić uspije organizovati stranačku strukturu sa jasnim pravilima onda može imati samo još veću podršku biračkog tijela.
Nadam se da će se Željko otarasiti nepodobnih oko sebe i dati šansu pravima, sa idejom, a ne onih koji su stvorili strukturu željnih love i fotelja, pa i preko leđa poštenih članova DF-a.