Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebote zivot.....na kojim li si ti drogama pa da tako možeš lupetati. Shvatam ja da si ko i bratija ti iz stranke (ali i iz drugih) ogrezo u kriminalu i korupciji, al brate ne moraš nam više bombe bacati. Komotno možete to i javno pričati jer dok je ovakvog naroda vama je uspjeh zagarantovan
Ja nesmislenije rečenice odavno nisam čuo: "...sinergijom znanja osjetila napredak" pa Amire dragi ti baš budala.
Da je ovu izjavu dao iz zatvora, ja bi reko da je došlo do napretka. Ovako, frajer koji sređuje Ziki Turkoviću papirologiju na youtube-u žari i pali politikom na vrhu države. Amir "Sređujem Papire Kriminalcima" Zukić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stoko jedna odvratna ne uzimaj sportiste u usta jer nemas pravo, kako te nije sramota. Ti i takvi ko ti niste nista omogucili nasim sportistima. O cemu ova spodoba lupeta, sta je krenulo naprijed? Ako me ista moze iznervirati to su ova baljezganja, krenulo je naprijed, svjetlija buducnost, ove godine plata veca u odnosu na prethodnu za 0.5 % a niko ti ne kaze da su troskovi zivota povecani za 14% i sl. gluposti. Imo jos toliko toga da napisem al ne mogu, pocinjem opsano da budem ljut.
@grrrrrr.2 Kakve ti gluposti pišeš druže! Ja sam sportista i znam da se čovjek kojeg ti ovdje prozivaš zalagaoza sportista i pomogao im dosta. Zato bih te zamolio da ne pišeš ubuduće nešto o čemu nisi upućen.
Amire...samo vi radite...ovim njanjavcima ce doci iz dupeta u glavu jednog dana da ste uradili nesto dobro za ove narode...a ne kao ovi njihovi favoriti koji samo laprdaju i prijete da ce po prstima i nosu...a ne mogu dalje od c.vile da dosegnu!!!
Allah Vas nagradio, samo naprijed, vodite nas u bolje sutra! Svaka čast politici SDA stranke i vrhunskih političara poput gen. sekretara Zukića.
SDA svakim danom pokazuje da BiH uz njenu vlast napreduje...sporo ali ipak napreduje...a ovi ostali sto su bili zadnjih 8 godina su je samo nazadovali... Najbolji primjer je to da smo bili na granici da nam se ukine bezvizni rezim...da se povecavao svakodnevno broj ljudi koji dobijaju posao...ako nista ovi Bakirovi su zaustavili ili pokusavaju zaustaviti taj trend... Trebaju se vise truditi...ali kad vidim ove ostale sto su bili i pokazali koliko znaju i imuju...ovi su zlatni!!!
Kako samo rade ovi mali Komsicevi pijuni...istini za volju manje pljuju nego inace...vjerovatno jer im reuf i suljaga ne prenose tj ne mogu prenijeti naredjenje tate...pa je malo manje pljuvanja... Idite radite nesto korisno...ostvite se komentarisanja...ugledajte se na SDA-ove kadrove kako u kantonalnim, federalnim pa i drzavnim kljupama...ugledajte se kako se radi...nakon 8 godina zastoja drzava nam je krenula kako tako naprijed...ne stagnira... A Bogami i onok konja iz laktasa izbacise!
Amire svaka Vam cast...Vi iz SDA ste napokon pokrenuli drzavu...dok ovi komsiji i zlajini piuni znaju samo da pljuju...ne znaju oni nista osim da vladaju u jednopartijskom sistemu... Ne osvrcite se na ove i ovakve ublehase...narod Vam je dao mandat da nas odvedete u EU i na tom putu ne smijete da zastanete... Shvatit ce oni jednog dana da je SDA jedina prava snaga BiH!!!
Izjavu ovog međeda nisam ni čitao, jer nema nista pametno za reci, vise volim komentare znao sam da ce biti smijesnih :)
Na vlasti su 25 godina i ovaj sad s ponosom izjavljuje da je konačno krenulo naprijed? A trenutno niko ne poštuje zakon niti ko može koga uhapsiti.
Ti ocito nisi bio tu 95.g. da vidis od cega smo krenuli!
@adnan.mujcic Moj levatu, ja sam tu od nastanka SDA. Bio topovsko meso, bio levat poslije rata, i sad sam tu ali više nisam budala. A znaš li ti koliko je 20 godina? Eto ti Zukića, vodi ga kući...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ovaj zivi???????????????
Tamo gdje ti ne zivis!!!
Misliš? Ajd da ti dam platu 500 KM pa živi tri mjeseca. Da te pitam kako ide zuka jarane?
Pa vama nikada ne valja ni jedan pojedinac iz SDA niti bilo koje druge stranke. Cinjenice su tu a vi ljubomorni samo sad pucajte minuse (za to ste i placeni) Prije izbora SDA je kriva za sve nista ne radi, a sada kada radi i pokusava promjeniti mnoge stvari(koje su mnoge stranke kocile) opet ne valja. Definitivno ona stara " nije se rodio ko je narodu ugodio"
MAME TI SE NAJEBEM ZATUCANE....DUPEGLAVI KONJU...STA SE TO RADI DE ME PROSVJETLI JEBO TE OTAC SELJACKI DA TE JEBO.
De Allahati malo nas prosvijetli sta to radi? Jel to mislis da jebeni "Dnevni Red" iliti kako oni pomesno zovu "agenda" u stvari ako vec gonis mak na konac izgovara se "ađenda" kao usvojili i selamet slomise se od rada.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
izvuci brata ziketa iz jaila
"Bosna i Hercegovina je u 2015. godini, sinergijom znanja, osjetila napredak." "Također, 2015. godina je obilježila kontinuirano iznalaženje kreditnih linija kod prijateljskih zemalja." Ako je u ovoj drugoj rečenici sadržana "SINERGIJA ZNANJA" onda se pitam: "KO JE OVDJE LUD?"
jesul ovo legalizovali travu a meni niko ništa nije reko???
napredak bih se znaci po nasim strucnjacima mjeri po uspjehu Amela Tuke, posjeti Pape i Merkelove 😂😂😂😂😂😂