Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mustafa Avdagić se igra osjećajima građana Sanskog Mosta i ponižava ih! Poštovani građani pozdravljam vas ispred UGSM! Da je naša borba za Bolji Sanski Most preteška vidimo ovih dana! UGSM je prije par mjeseci podnio zahtjev općini Sanski Most da se podigne spomen ploča za naše sugrađane Aminu Šabanagić i Nedima Islamčevića koji su svirepo ubijeni u našem gradu ni krivi ni dužni! UGSM je ispunio sve moguće zakonske akte,od punomoći porodice nastradali do vađenja katastarskog plana gdje bih ploča bila i idejno rješenje je također urađeno,znači sve što se je tražilo predato je u općinu! Preključer je zasjedao kolegijum općine gdje su trebali dati pečat da UGSM ovih dana izvrši pripreme oko spomen ploče i da na godišnjicu svečano ih otvore roditelji i rodbina nastradali! Da paradoks bude veći načelnik općine odbacuje naš zahtjev,koji je ispunjen svim zakonskim aktima,poziva roditelje nastradale Amine Šabanagić da dođu na razgovor kod njega u kabinet i da će općina odraditi tu spomen ploču a ne UGSM! Šta čovjek da kaže,zar naš "lažovni"načelnik općine se sjetio poslije toliko godina da pozove roditelje Amine Šabanagić i da se sjeti da bi tu ploča morala biti ! Prije par godina je UGSM isto pokrenuo incijativu i jedne prilike mi je lično načelnik općine rekao da neće dozvoliti tu spomen ploču jer je to kako on kaže RUŽNA SLIKA Sanskog Mosta da ide u svijet,naravno nije njegovo nedaj bože ! Sad vidimo koliki CINIZAM posjeduje načelnik općine,koji se nepita ništa jer je morao pitati svoga sheffa Asima Kambera,dali će dopustiti da UGSM to uradi! Sanski Most je specifičan grad po kriminalu političara,po kriminalu koji se zataškava u našem gradu što od općine, što od policije Sanskog Mosta! Vjerujte nije mi uopće krivo na sve ovo jer ovo je znak ipak da se UGSM incijative moraju poštovati i uraditi pa makar to uradila općina koja je isto šutjela sve ove godine za ubistvo Amine Šabanagić a također i policija koja je pod pritiskom UGSM pokrenula sveopštu hajku na počinioca! Poštovani građani znamo da živimo u jednoj stresnoj sredini,koju vode uništivači grada,koji su sebi obezbjedili debele investicije i objekte,jer naš ažurni načelnik općine uspio je sebi kupiti nedavno i "SEDMI STAN" u jednom trgovačkom objektu pod SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA koje ćemo uskoro razotkriti,također bivši načelnik se obogatio na našoj sirotinji a sanski manipulator Asim Kamber sve njih drži pod kontrolom jer su duboko sa njim u kriminalu koje štiti tužilaštvo USK-a i stranka SDA ! Ovo bi bilo ukratko gdje ću vam u narednim danima objaviti sve naše zahtjeve,koliko su nas uporno zavlačili i nadam se da neće stojati kao i na mostu spomen ploču podiže brižni sanski načelnik Avdagić!
https://www.facebook.com/groups/448807278603139/
Lijep gest opcine Sanski Most. Trinaestog maja 2000. g. je. u mjestu Zli Brijeg u Kaknju u udesu autobusa poginulo 44 ljudi. Nikada niko nije stavio ni natpis. Kao da su nastradale napustene zivotinje.