Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas unikat mora da se vise u medijima promovise,a ne nesto tamo sa zapada....cilime reklamisat,a ne fb,twitter i ostalo zapadnjacko smece!!!!!
Hako Obic-Ko na cilimu,hahahaha.
arapi i rusi imaju naftu i plin ... mi imamo cilime ... svakako vrijedno promovisanja ali pod uslovom da pare od prodaje dodju u prave ruke
Nadam se da i ovo neće proći kao projekat "BiH crafts" od kog je jedinu korist imala direktorka, a žene rade za mizerne pare. Ako ne bude tako, onda svaka čast.
jedino sto ona u tome vidi je zarada
Pa to je turska odavno zastitila.... dobro jutro.