Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ovi srbi pametno muzu lovu na sve strane i od arapa i od amerikanaca i od rusa. cuj mine u srbiji. mozda su bile postavljene u strahu od invazije nadrogiranih mudzahedina i pobjesnjelih ustasha.
pametno zboris
Kod njih su mine u glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vala da nas hoce deminitirat'... covjek ne smije kako treba ni u prirodu otici i hodati bez straha da ne stane na kakvu pastetu...
ja bi reko da su dosli da postave nove
Nek srbi sami uklanjaju, sami stavljali sami uklanjajte.
Priroda je sve maestralno uradila sto se tice mina, osim sto je poplavila centralnu Bosnu, da nije, vratila bi sve mine posiljaocima. To se zove prirodno ciscenje ili prirodno samociscenje, vrati posiljaocima mine natrag u Srbiju.
I onda ce da ostanu nekoliko godina ovdje,jer brane svoju domovinu na drugom kontinentu, kao i inace...
A gdje ti branis svoju domovinu Srbiju? U Bosni i u Hrvatskoj? A gdje ti Rus kojem redovno lizes dupe brani domovinu Rusiju, u Ukrajini, Gruziji itd?
Zapanjen sam kolicinom gluposti koje si napisao! Ne znam odakle ti Srbije i Hrvatska? o.O Procitaj jos koji put komentar pa mozda skontas o cemu govorim ;)
Hoce li neko reci Amerima da nema mina u Srbiji niti ih je ikad bilo, jer 'nate jedini koji su postavljali mine su bili Srbi koji su s tim zeljeli pobiti i osakatiti sto vise nesrba, pretezno dijece?
kako ti znaš kuda ima mina, kako ti sam reče ti si u zapadnoj europi, pobjego dok su drugi glave gubili?
dolaze oni da neutraliziraju, ili pak obuče ono što nam je iz pakistana i ostalih "bratskih" zemalja došlo skupa sa humanitarnom pomoći...
Pardon tri stvari. Dok vam se kuknjava cuje do neba trazeci sadaku od sve i jedne zapadne zemlje, ukljucujuci Ameriku s druge strane na internetu sirom Balkana i svijeta, ostavljate antizapadne komentare da su cak i meni vise dosadili? Onda uzmes Bundes podatke o traziocima sadaka azila u Njemackoj, prvi Somalijci, drugi "nasi" vrli antizapadnjaci vlasi? Hajde prestanite vise srati protiv zapada ili bar budite dostojni i trazite sadaka azile po Sibiru, a ne na zapadu.
Ilira (Vlaha) --------------------------------- Iliri Vlasi? O konju glupi, Vlasi su sa istocnih padina Karpata i nemaju veze sa Ilirima. Banjalucka deklaracija? Je li to ono kad su Bosnjaci u II svjetskom ratu spasili Srbe koji ce ih nekih 40 godina kasnije klati po Bluci?
Kako Ironično
Sad ce mo svi poginut
Uklonit će ih ako ih pronađu.
Nadam se da ce bosnjaci na cijim su zemljistima postavljene mine tuziti rs zbog toga sto nisu svoju zemlju mogli obradjivati zadnjih 20 godina... Ovo se tice najvise uz i oko rijeke Save.
velkom, vilkomen, benvjenuti..... na tri jezika, tečno. hhahahaah
@vlado.eight Moram prvo na tečaj u kakvo selo ;-)
nemm pojma, samo vičem jes, jes....
Dosli da ih pokupe pa da is postavljaju u Afganistanu i Pakistanu
Naše OSBIH rade na uklanjanju mina u Iraku a kod kuće nam to rade Ameri.
Ameri imaju ogromnu vojnu industriju, zapislili veliki broj ljudi ali problem je sto se nema to sve gdje trositi. Tako da pomoc od amerike u vidu opreme, kako za postavljanje mina tako i za uklanjanje mina, mozemo ocekivati...
cccc čuj oni da uklone,pa narod onda pogotovo nece biti siguran jer za njih smo svi kao pokusni kunici.