dolaze oni da neutraliziraju, ili pak obuče ono što nam je iz pakistana i ostalih "bratskih" zemalja došlo skupa sa humanitarnom pomoći...
Ovim nasim vlasima jedine dvije stvari koje nisu mrske sa zapada su zapadna sadaka koju su danas sasvim radonso primili od Amerike i Norveske u Mahovljanima kod Bluke, euro i ekonomski azil na zapadu? Pa *** vam sunce, sto ne idete onda u Sibir traziti sadaka azil, nego ste najbrojniji Europljani trazioci sadaka azila na zapadu? Ne mozes zivjeti od vlaskih antizapadnih komentara na balkanskim i svjetskim portalima, a s druge strane jezicine izlazi od ruskog lizanja dupeta?
Pardon tri stvari. Dok vam se kuknjava cuje do neba trazeci sadaku od sve i jedne zapadne zemlje, ukljucujuci Ameriku s druge strane na internetu sirom Balkana i svijeta, ostavljate antizapadne komentare da su cak i meni vise dosadili? Onda uzmes Bundes podatke o traziocima sadaka azila u Njemackoj, prvi Somalijci, drugi "nasi" vrli antizapadnjaci vlasi? Hajde prestanite vise srati protiv zapada ili bar budite dostojni i trazite sadaka azile po Sibiru, a ne na zapadu.
Prikaži sve komentare (69)