Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da je BiH vlastima bitna historija, dovoljno je reci da nam je muzej zatvoren. Sve bitne stvari skoro pa rasprodate. Ma nema potrebe dalje nabrajati. Prodace jednostavno onome ko ponudi vise, njima su samo pare na pameti i nista vise.
Evo ja apelujem na onog patuljka koji se samoproglasava novim Gazi Husref Begom da pomogne Muzeju Zemaljskom i da pokaze da nije fukara nego gospodin. I neka pokloni gradu sve kao Gazi Husref Beg pa onda cu ja prvi mu dati glas. Ovako mars u PM
Kod nas ti se sve ruši, samo vlast ne možeš srušit
Podsjeti me na super film Prisoners http://www.imdb.com/title/tt1392214/
Ja sam Srbin iz Vašingtona i ne bih volio da sruše ovu kuću.
Tvoja je, al u kovertu stavi 5o .ooo dolara .
Ako procitas(posto apelujs preko Klixsa) javi jsili spremio kovertu, a mi cemo te posavjetovati(( pute Klixa) kome da je (diskretno) stavis u dzep.
Da imam ove pare ja bih je kupila :)
Eh, moj Majkle, ovdje apel nema koga da dotakne.
Sad će "naši" osnovati u americi agenciju za privatizaciju "bosanske kuće" i zaposliti 48 "uhljeba"...
600.000 dolara... probalahace oni to za 2 mjeseca na janjetinu...
... al' se potrudio Gregory... :)
jadan gregory ne zna sa kime ima posla
ne dozvolite da je sruse, a on ce je srusiti i napraviti novi objekat. jah, klix.