Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ti je to \'\'dragi allah\'\' shapnuo podatke...28% Srba,52% muslimana ? Mislim da si glup i bolestan u vugla ! Potrazi pomoc!!! Skokni do Gluhe Bukovice, da efendija istjera shejtana iz tebe....Da, ponesi vazelin !
Au - sto volim kad se balkanske muskarcine ovako dobro svadjaju...seksi mi je to totalno...ma sve frca od muskosti, znoja i naboja... samo nemogu da se odlucim da li preferiram obrezane ili neobrezane...drag mi je svaki...pozdrav svim prgavim balkanskim muskarcinama. bas ste HOT!
@. mislim da nije u dure da srbi (bosanski) drze 49-52 % a ima ih mozda 28% i plus toga su vecinom doseljenici, osim toga drze 46% drzavnickih mjesta sa istim procentom, dok bosnje kojih je preko 50 % drze nekih 30 % drzavnickih mjesta plus 22 % teritorije i jos su starosjedioci. Moze li to tako na duge staze???
Jel se itko pojavio normalan ovdje? Očito ne opet se rat zaziva, dečki moji (vjerovatno ste neka dječurlija) molite da rata ne bude nikome neće donijeti dobro jedino to znam 100%
ne kurci se preko interneta,shabane!
Junaci,jaki ste preko rijeci,sa vama ce se rascistiti kad zapuca,ne vrijedi sa cetama se prepucavat,najbolje ste vristali na Vozucoj kad smo vam kozu gulili ;) a vi samo na civile znate...Do tada mi samo cutimo i cutimo ;) ne sikiraj se ti za nas,kad zapuca,sjetit ces se ti ovih tvojih prepucavanja ;)
Pa kompresovali smo vas na 23% ! Da vam to nismo ostavili, onda bi vas stvarno morali sve skenjat ! Suti budalo, i vici dobro je, ostati ces i bez toga !Pa ces za svojima u anadolska prostranstva , ili na daleki sjever, gdje je i fokama hladno !
@ Doc Ne znas ti gje si shupalj...A kako ste samo kmecali...Heljp, heljp...Budalo, i dan danas iskopavate svoje strvine..
Sto nisi sisao od 92 do 95 sa Pala pa me izvukao??? Pa cekam te evo,samo bujrum :) vidim kakve ste junacine bili,valjalo je sici u grad i izginuti.Srbine,nece t biti u slijedecem ratu,narod Bosnjacki je nabrijan,pa makar svi izginuli,ja cu ti rec da svako od moje generacije da ga sad pitas hocemo li izginuti svi al da ih potamanimo,da ce svi pristat na tu zrtvu samo da se vas rijesimo.Gdje su vama mud.a za to c.eto??Vec oblaci ti opanke i pakuj kofere kad zapuca,kakva si junacina 95-te bio svi znamo....
He, dobro sam te procjenio ...jadna budala ! Znao sam i da ces spominjati JNA (napustila BiH aprila 92.). A taj podrum koji spominjes nece ti pomoci , kada te iz njega budemo izvlacili za usi , i kada te budemo malo siki-miki ! Nego stalno se nesto smijes do suza ! Smanji \'\'vutra\'\' ,obraduj roditelje. Ne brzaj , strrpi se malo, nece nista da te boli samo ces da zaspis . matraj ovomojim zadnjim postom upucenim tebi ! A vjerujem da cemo se poblize upoznati. Kad te budem izvlacio iz tog podruma . Mali ustreptali misu .
Nasmija me do suza,sta ja imam od Amrike,ako zarati ovdje skontaj da ti braca i sa istoka i sa zapada nece priskocit u pomoc,jer je to unutrasnji problem BiH i mi cemo se medjusobno krviti.Znam ja da je vas prpa uhavtila ako zapuca,jer nema vise JNA.Sta mislis da ja nisam podrum napunio do plafona sa oruzijem??E moj jado,ako zapuca,grabnice ce se samo zatvoriti,i bice krvite se u kavezu ko kerovi dok jedan ne crkne,sto znaci ne racunaj na neku pomoc od brace sa strane,imaju oni svojih problema,i da skoce ti u pomoc opet ce svijet ih bombardovat ko 99.Znam ja da se vi necemu nadate,u iscekivaju ste Godoa,al sta ces,92 su nas Ameri zaustavili,jeb...li ti oni sve,da nije bilo Amera Srba nebi bilo u bosni,zato im vi Srbi trebate biti najvise zhvalni.Vec spremi se ti,vjeruj mi,nece niko ic na BL,al garantujem ti da ti sa strane niko priskociti u pomoc nece,a i da priskoci,sta imate od toga,kad 92 sa JNA za ledjima i tolikim oruzjem niste uspjeli u nakani da nas pobijete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eY8i7EVL04o&feature=related shatro teroristi
http://www.youtube.com/watch?v=XcPzRx6QMfs&feature=related OBAVEZNO POGLEDATI ISTINU O AMERICi,POGOTOVO ZADNJI DIO!
...ako nevjerujes meni, pitaj gruzine !
Jadna budalo...Kada dodje do rata ,a doci ce prije nego sto nece, pitanje je ko bi selio i gdje .Koliko covjek treba biti glup pa ne shvatati ,da akom je rat meni onda je i njemu. Vjerovatno si jos pod utiskom devedesetih ,vremena kada su ameri slagali Svijet ,svakako i Balkan ,kao zena tegle zimnice u spajzu .\'\'Ova ovdje,ova ovdje...\'\' Glupko ,druga su vremena !isti ti anusi , gule kao mile oci iz Iraka , kao onomad iz Vjetnama ! Moraju se Rusima dobro umilkiti da im propuste logistiku za armiju u Avganistanu u koji su zaglavili do vrata . U komsiluku im CHavez svrsava u usta ,dajuci primjer i ostalima u Lat.Americi ,a ni neznaju vise koliko imaju dugova i koliko su uvaljeni... Specijalni presdstavnik za Balkan...ma daj dozovi se pameti ! I ljubite taj Dejtonski sporazum ,dok ga ima...Jer ako ga nestane biti ce te neugodno iznenadjeni ! ps MOZES TI SADA TRUNITI KOLIKO HOCES, ALI I TEBI TAKOM GLUPOM JE JASNO DA SAM JA U PRAVU. Ne isplati se danas , biti americni kusur!