Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba samo reforma tzv R Srpske da Bošnjaci preuzmu Banja Luku i da vidiš kako će sve procvjetati u BiH..
Majmune jedan, vrijeme je da prihvatite da je jedino realno rješenje 3 entiteta, sve ostalo je kratkoročno zavaravanje !
@ Mujo.. pardon Grujo ne penji se po tavanu mozda nadjes svoje Bogumilsko ili katolicko porijeklo,onda nasta belaj.spas mozes naci kod pope Kacavende on zna kako sa takvim
Poštovani u svim Vašim najboljim željama da ostvarite reforme u BiH čisto sumnjam da će te išta ostvariti sa onom odabranom ekipom. Ista ona ekipa dobro finansijski uživa u BiH za naše uslove te će oni težiti da očuvaju postoječe stanje sa malo ljepšim pakovanjem.Stoga Vas molim pozovite vlasnike fabrika koje rade za inostranstvo,tehničke i finansijske direktore predratnih velikih fabrika te sa njima napravite reforme.Što se tiće geografske podjele BiH je imala regije koje su uspješno funkcionisale 40-ak godina.
mislim da bi najlogičnije rješenje bilo podijeliti ovu državu na bosnu i hercegovinu
Bosna moze normalino funkcionirati samo sa 3 entiteta, pa da svi budemo multikulturni u svom entitetu, sve ostalo je kvadratura kruga ... pitanje je samo koliko ce Moonu trebati vremena da shvati nesto toliko ocigledno ?
A šta je sa Indijancima koje je vaša, ko fol demokratija,iskorjenila.Vi ste podijelili Bosnu a sad nam pametujete. Dok god je vas ova kugla zemaljska ne može napred- sa vama SMAK SVIJETA.
Nemojte samo da neko za.je.be Hrvate koji su jaaako ugroženi na ovim prostorima. Od njih 100 % 75 % radi u državnim organima poćev od općinskih, kantonalnih, entitetskih do državnih. Onih 25 % ostalih rade kod Lijanovića,u aluminijskom kombinatu u elektropriv HZ, u Ledi, i Violeti. Kada bi dobili još i svoj entitet morali bi dovoditi Hrvate iz susjedne države da im ima ko raditi u toj novoj administraciji.
@Mujo U pravu si,ja sam svoje korijene htio da vidim,kopao po manastirskim knjigama,bibliotekama te nadjoh da u Bosni nije ni bilo Srba,nego da su moji preci dobri Bosnjani a kasnije Vlasi,koje su Turci kao kmetove dovodili u Bosnu,pa tek od druge polovine 19.vijeka pocesmo da se zovemo Srbi. Sad mi je lakse kad znam ko sam i odakle sam.
Klixovci, kojima je Promaja U Glavi! zar ne vidite da su Anglo-Ameri ostvarili sve što su htjeli razvalivši SFRJ i bacivši kost među be-ha paščad, tj. bosanske muslimane, pravoslavce i katolike! vi se sada gložete k'o zvjerinje među sobom, a oni vam sole pamet --- ne iz američkog političkog vrha, već dali ovlasti ovom blenti-ambasadoru zvanom Mjesec da se direktno miješa u unutarnje poslove jedne suverene zemlje!!! Eto, koliko ste nisko pali, Čete&Uje&Muje!
Mi prvo trebamo reformisati sami sebe. Moramo prihvatiti bolnu istinu o porijeklu. To ne trebamo kriti. Jeste da pece i da boli. Ne trebamo mrzeti Srbe samo jer nas podsjecaju na otpadnistvo. Popnimo se hrabro na tavane i skinimo prasinu sa odlozenih ikona.
Kada će USAID obnoviti Banju ''CRNI GUBER''?
Prividjaju li ti se po noci zaklani vlasnici stana u kojem zivis, kninski teroristo?
odozgo nadole,odozdo nagore sa strane,okreni obrni ameri nas vec vise od 20 godina handre u svim pozama
You are such a slimy hypocrite.
sreća pa ovi komentari nisu realna slika društva u BiH.. Naravno, uvjek će biti i naivnih ljudi koji će se složiti sa Dodikom, Tihićem ili Čovićem, a takvi većinom i komentarišu na portalima.. Treći entitet, neće biti, kad nije ove godine napravljen sa SDP-om kad nije prije par godina, kad nije tv kanal napravljen prije par godina, pa ni ove (za hrvate).. Uopšte ne postoji ni jedan razlog da se može nešto izmijeniti povodom toga u narednih 20 godina, a pričali ste već 5 godina.. A 24% čega? Jel ti znaš da postoci nisu problem, nego gdje se koji postotak nalazi u BiH, i za hrvate i za srbe isto tako važi.
...džaba mlatite praznu slamu...bit' će kako njonjo kaže...njonjo zna sve o prljavom vešu vaših "lidera"...tako da će isti bit' plaho kooperativni...