Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stigli ste vi davno
Kažu teroristi po BiH... i nekakvi kampovi... Evo "terorista" iz "Ošvi" kod Maglaja došo i govori na televiziji Hayat, da slobodno se dođe kod njega, i da ne radi ništa loše https://www.youtube.com/watch?v=1gDZqttd5ac
@Anti ustaša ne znam, treba biti oprezan i pratiti, nikad se ne zna sta se krije iza, i u Maoci sade povrce i voce i mirno zive al mi je sve to nekako šuhveli
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
tako su i 90 ih stigli
Invazija je bila osamdesetih... Uvertira u tragedije prvi dio. Necemo se oporaviti jos nekoliko generacija.
@cptn. Sistematski nas istrebljuju iz BIH kao cifuti palestince bit cemo gori od pojasa Gaze
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj stigli, a smijem se zaklet da nisu nigdje ni iši i da mnogi ne briju bradu.
ne znam ja narode sta vi mislite, ali moje misljenje je da u sledecih maksimalno 10 godina bice rata..
Ko će to uhapsit Dodika, kad je slao svog specijalca da nadzire Vučića ! Nema dokumenata za nekoliko miliona za vilu u Beogradu ! TUžilaštvo ga mora privesti da ga spriječi u sakrivanju dokumenata ! Da ga neče SRBI iz Sipe. Il prijateljski nastrojeni Hrvati ? NE. Smiju li Bošnjaci ? NE. Pa ko onda ??
I ako niste primjetili u posljednje vrijeme napadaju samo '' muslimani'' koji su bez brada po vjestima. Nema drugih napada i ubistava je tako? A brade su izgleda isfurale prije 5-10 godina, vise nije to dovoljno da si terorista, krece se korak dalje, sad je samo bitno da se iskopa kod covjeka makar neka poveznica sa islamom, tipa ime. Pa tako da..
Odlicna vest za sve gradjane i stabilnost regiona. Nadam se da ce im institucije Banja Luke ponuditi svu logisticku i operativnu saradnju, ali isto tako i ukazati na vec dokazanu povezanost bosnjacke politicke elite sa terorizmom, i tom prilikom zatraziti vracanje odredjenih ovlascenja neophodnih za jos efikasniju borbu RS sa teroristickom pretnjom, ukljucujuci i vojsku.
U BIH POSTOJE: RATNI ZLOCINCI,UBICE,SILEDZIJE,RAZBOJNICI,KRIMINALCI SVIH BOJA,KORUPCIJA, 90%ONIH STO OBNASAJU FUNKCIJE VLASTI SU U VEZI S KRIMINALOM, KOMPLETAN NAROD JE PODLOZAN KORUPCIJI. SADA SE IZMISLJA TERORIZAM DA BI SE SKRENULA POZORNOST SA SVIH OVIH NAVEDENIH DEVIJANTNIH POJAVA,NECE NIKO DA POGLEDA ISTINI U OCI ZATO STO SVAKO IMA ORAHA U DZEPOVIMA.
Druga namjera. Da okupiraju na vrijeme. Radije bi Putina da cuva suverenitet Bosne. Ali kako sa SDA...
Sad će biti mrtvih po ulici, oni prvo pucaju pa kad te ubiju nabavljaju dokaze protiv ubijenog.
Eto novog rata, sada ce nesto da zakuhaju.
Bujrum i dobrodosli! Vise volim da nas americki agenti nadgledaju (koliko god oni mutni bili) nego da ovi bradati neandertalci rade sta hoce!
placite picke ruske i vlaske naravno i ovi pusaci kita vehabijama iz isila
Već su ljudi tu, ali eto da objave da ne bude kasnije ,kad se sazna da su strani agenti u BiH , sranja
Volio bi posijati dulum marihuane cugat neku brlju sto je stigla iz Tihuane..
bolje objasnite zasto ste ih doveli, djubrad americka
Ko je to dosao u BiH? Americki agenti! Neka su dosli! Meni ne smetaju!