Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skromnost je vrlina !!!!!! Da si ziv i zdrav ljudino
je.bl.a ih PLAKETA, DAJTE MOMKU 100 000 KM ZASLUZIO JE
Tako je, majstore, ne moraš se ti nikome dodvoravati. Ne znam koliko ovakvih talenata kod nas propadne, jer je nekome teško raditi svoj posao. Meni nikad niko u 17 godina školovanja nije izmjerio za koliko vremena istrčim 100, 200, 400, 800 ili 1.500 m. Amel je imao sreće, pa je profesor fizičkog znao čemu služi štoperica. Moji su nastavnici i profesori fizičkog imali običaj baciti nam loptu i kud koji. Volio bih da je moj primjer izuzetak, ali ne bih rekao.
SAD SVAKI HMULJO POLITICAR UVLACI MU SE U SUPAK A KAD SU TREBALI POMOC NIGDJE IH NIJE BILO PROPALI U ZEMLJU
Amele legendo.
U Bosni pravilo vrijedi baci macice u vodu koji se ne ugusi heroj je...
Cuj Tuka. Neka promjeni u Tukcina.
Da se zvao Deen Backovic dobio bi i stipendiju na vrijeme sramite se stid me države u kojoj živim zbog smradova.
Nakon nevjerovatnog samostalnog uspjeha sportiste naši političari samo znaju da se slikaju, uruče plakete i to je to. Niko i ne pomišlja da počne ulagati u sport. Amel je to otvoreno poručio ali čisto sumnjam da će ova bagra na vlasti bilo šta učiniti. Njima su jedino bitne njihove debele guzice.
I naš Amel je pokazao da je NAŠE BOLJE, KUPUJMO I PODRŽIMO DOMAĆE, Proizvedeno i rođeno u BiH…
mislis da ces ih postiditi sto se sve sam , njima još bolje pare ulozili u ukucu :D
PLAKETA? MOŽE GUZICU OBRISATI SA NJOM
nemoj zafrkavati jarane moze je i ko podmetac za kafu koristiti
Bravo Amele reci im slobodno i nemoj SVOJE svijetske uspjehe da prodas jeftino ovim SDA poltronima kao razni Alici, Kalusici, Konakovici itd...da se seljaci kite tobom i tvojim radom i trudom
Amele moj ja se nebi ni odazvao na ovu "ceremoniju" nek ti dadnu ono sto si zasluzio a ne samo rijeci hvale- od toga se jos niko najeo nije...zasluzio si da ti zenica dadne sta god hoces!
Pogledajte cetvrtu slika.. Amel s rukom na srcu i vidite koliko ih je jos "patriota" u sali... niti jedan jedini koliko vidim, smrad nevidjeni
BOJKOT HRVATSKIM PROIZVODIMA, SAMO BOSANSKO, SAMO DOMAĆE
Himna Amel jedini drzi ruku na srcu,a ovi sto su se naklepali koliko si siti ne mogu ruku ni pomaknuti..Pogledajte ovog lika na 4 slici,isti je krznena loptica,ebo sve svoje treba mu bure vode da se napoji..ne znam ko glasa za njega....e nek namje dragi Bog na pomoci..A tebi Amele Hvala za sve,ti si nas sampion.