Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih ove nadobudne sestre koje su umislile da su prebitne i koje su toliko bezobrazne redom poslala na biro, a zaposlila ljude koji će se prema pacijentima odnositi normalno i sa poštovanjem. Dođem u ambulantu, a sestra me pita: Šta ti hoš? Toliko o kulturi, obrazovanju, empatiji prema pacijentu i sl. Žali Bože para koje nam se odvajaju od plate za ovakvu zdravstvenu (ne)zaštitu!
Ne znam kakvo je stanje u ostalim DZ ali u Vogošći su dovukli nekakvih sestara čije je ponašanje primjerenije štalama iz kojih su potekle nego li nekoj javnoj ustanovi. Dreka, kreštanje, svađa sa pacijentima ili međosobno ko će i hoće li odnijeti karton, po cijeli dan. Štrajkuju 2 - 3 godine. Ni ljekari, osim par izuzetaka nisu bolji. Kolovođa nerada i bahatog ponašanja, tzv dr. Milada. Sramota za ljekarsku profesiju. Etike ima više u zeničkom zatvoru nego kod dotične.
to.su ti kvazi Heroji
i onda hoce Povecanje plate ili neke naknade sto su RADILI u pandemiji pa to im je posao i za to su se skolovali isto kao da vatrogasac kaze ja danas necu da gasim pozar a za to prima platu
a plate idu li idu..
Šta je sa stomatoloskom sluzbom u DZ? Niti su radili niti rade. Nema matrrijala ne radi stolica. To su stalni izgovori. A plate redovne. Dokle?
Sve drzave koje propadaju u svijetu je ubija nerad. Mi smo NERADNICI !!!! Omladino. BJEZITE ODAVDE:
Pricam ti pricu, vazda suplja :(
Od njih 12 sa slike, samo jedno ima masku...kako će se ovo razbit o glavu kad pet krene
da da, a punu platu primati, hebo narod nek se lijeci sam...
Znači bitnije je bilo poslati doktora da radi pcr-test na virus kojeg dokazano preživi 99,8% oboljelih, nego liječiti pacijente sa ostalim mnogo smrtonosnijim bolestima?! Doći će vrijeme kada će nadležni odgovarati za ovakav zločin nad pacijentima! Čuj oni kao uspjeli bez dodatnog kadra podmiriti pcr-testiranja?! Umjesto da se stide što su mnogobrojnim pacijentima uskratili zakonsku zdravstvenu zaštitu slanjem doktora da testiraju, oni se diče kako su eto uspješni?!
Prezauzeti plesanjem za TikTok dok u isto vrijeme plaču po storijima kako su heroji koji ginu od posla u ovim teškim vremenima. Šta sam medicinarskih fuksi obrisao iz raje zbog toga, prava nesigurna derlad koja nema obzira ni prema čemu i ne preza od iskorištavanja najtragičnijih situacija zbog napaćenosti za lajkovima.
I šta kaže direktorica, u martu primali oko 2000 (dvije hiljade) covid pacijenata dnevno. Zemljo otvori se i sve nas odnesi do đavola kad ovo trpimo.
hajde sto ambulante nego i sve poste u gradu rade po covid radnom vremenu do 16 cas i subotom ne rade...
To oni zbog brige za korisnike. Neko ih je mudro nasavjetovao da su najmanje gužve i najmanja opasnost od zaraze onda kada ne rade.
Sada će heroji u nastavak štrajka prije pandemije.