Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste nas pustili da oslobodimo BiH i udjemo u Banja Luku sada bi svi bili rahat.
Samo dođi.Niko ne brani.Možeš se i doseliti.
Presudom o Genocidu u Srebrenici su samo ivalili kosku između dva naroda. Kao njima je stalo do muslimana u Bosni. Nit Bošnjaci imaju šta od presude za Genocid, nit Srbi imaju šta od negiranja. Napravljeno samo da zavađa narode.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vi ko eto ne radite destabilizacije po svijetu ukljucujuci i kod nas? mojne mi tih fora
Palmer&Escobar, uz asistenciju Brisela, nam porucili da gradjanska drzava nije moguca, da oni nece slati svoju konjicu da nam spasavaju drzavu. Svi smo danas svjedoci koliko su takve izjave ojacale radikale u regiji, a i nas Bosnjake i Albance su natjerale da posumnjamo u americki angazman
Sjećam se kao dan danas, jedan običan čovjek na ulici 1991. ili 1992. u Sarajevu kaže: Hoće da nas rastave, pa da nas opet sastave, ali kako njima odgovara". Nisu baš svi ljudi ovde glupi, samo političari.
E jesi rekla nesto novo. Eto ispade da nebi tebe j....e nas.
ruSSke botovcine kmecaju kako su ameri gori... NEMA GORE DRZAVE OD RUSIJE.
Lažljiva đubrad.Embargo,UMPROFOR da spriječi oslobađanje Ilidže 1992 i deblokadu Sarajeva,genocid u Srebrenici,zaustavljanje ABiH i HV pred Banjalukom,instaliranje Dodika....jel treba još da nabrajam sve podvale i pakosti koje je SAD sproveo u ovoj napaćenoj zemlji.
ako nas vi krenete spašavat
Hibridni rat u Bosni od Rusa...svašta!Pa vi na dnevnom nivou komentarišete unutrašnja pitanja BiH,udarate sankcije,ne možemo da pogledamo ni jedan evropski film od vas,kamo li Ruski!Sram da te bude!
Ako je stabilno otjerati Srbe i Hrvate i ostale kako bi ostatak probosanski orijentisanih nastavio zivjeti u miru i slozi onda Rusi jesu destabilizirajuci faktor. Znam samo da su Ameri uspjesno stabilizirali Jugoslaviju pa zatim Irak, Libiju, Siriju i trenutno stabiliziraju Gazu.
Pratimo mi vase ponasanje u regiji zadnjih deceniju, nisu Rusi ti koji jacaju svoj i kineski uticaj, vec State Department i grupe iz Brisela, a zasto to rade, pitajte Escobara ;)
Btw. na pitanje iskusnih americkih kongresmena da potezi americke administracije u regiji, koji idu u prilog Vucicu, Dodiku i PlaMkovicu, Covicu, da bi to moglo ojacati ruski uticaj u regiji. Escobar odgovara da je sve pod kontrolom ;)
Znamo mi ko je doveo Dodika I ko ga podržava. Znamo i to zbog čega Vučić i uz čiju pomoć osvaja 3. mandat. Rusija sa ovim nema blage veze.
Da li ce te blokirati i TV UNA proruska TV!? Ptice na grani znaju da je UNA TV u vlasnistvu Igora Dodika i Milorada Dodika osobe na Americkim sankcijama!?
treba biti glup pa u ovo povjerovati.
Mi smo najjaca drzava u evropi ne mogu oni nas destabilizirat.
Jel ovi amer nas baš prave glupim. Ili oni nemaju poljima šta je amerika radila ovdje 90 tih. Uništili jugoslaviju. Napravili nakaradne državice. Uništili ekonomije. Pa daju nam sada kredite za obnovu i razvoj. I onda kažu da ne žele ruski uticaju na balkanu. Kakav uticaju. Gdje. Primjer. Gdje rusi imaju svoja udruženja. Svoje baze na balkanu. Svoje financijske institucije
Kud ne udariste na njih 45te,gonili bi vas posred okeana sve do kuće, pa bi se trabant i vartburg vozio u istočnom wašingtonu
Jeli Vakat doso...izgleda da ce ovo rjesiti.