Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U EU može, ali pod našim uslovima, a u NATO nema potrebe da se ide.
U EU pod "našim" uslovima niko nije ušao, već isključivo pod EU uslovima. Ne zavaravaj se, ne sanjaj, ne fantaziraj dajući nam toliku važnost. Ima li "potrebe" za NATO i o tome nećemo odlučivati, u tom smislu ostaje samo privid.
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?
vidoje :)))
da li ova ambasadorica zna da sjedi sa ratnim zlocincem???....zar 10 000 kebinih dokaza nije dovoljno?....naravno da nije :)))
Dokaza? Ti napises na papiru da ti ja dugujem 40 milja maraka, i to je tebi dokaz? Je*em ja tebe u taj tvoj plitki mozgic... ;-)
a da pregledas one kasete sto je kebo donio?......na kraju krajeva nemoj da se sikiras....niko od bosnjak nece odgovarati na sudu......mene bi bila sramota kad bi recimo neki bosnjak bio osudjen za zlocine nad srbima a recimo hrvati nisu naprimjer za jasenovac......a gotovinu i ove male mace da ne pominjem.....dakle mirno spavaj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosla gospodja Krmack iz daleke AmUrike... Kao da nam nije dosta nase prasadi, krmaca, volova, goveda i ostale stoke sitnog zuba koja nam je na vlasti?