Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostat ces upamcen kao Dodikov cetnicki trabant. Srami se svoje uloge.
ljude ne ujedinjuje folklor i politicari... vec interes..
Nema otvorenih pitanja? Što se pitanje Međurečja (Sastavaca) uvijek gura pod tepih? 90% bh. građana ni ne zna za to mjesto. Koga zanima, neka progoogla ;)
haha... priča za djecu. ako nema tabu tema, što niste rješili pitanje granica. to je i najbitnije pitanje obe zemlje. bez toga više ne primaju u EU.
bih će bez izmjena izbornih zakona biti kompletana u blokadi kao što je mostar. bit će status quo dok se ne podijeli.
@federalac2000c ... pita se hrvate i to je dovoljno.
haha... priča za djecu. ako nema tabu tema, što niste rješili pitanje granica. to je i najbitnije pitanje obe zemlje. bez toga više ne primaju u EU.
ali u korist Srbije, nasi proizvodi nemaju bas takvu prodju....
Ja bih sretan bio ambasadore kad bi se ta sva razmjena precizno evidentirala i knjizila.100% stojim iza konstatacije da se dosta toga izvlaci iz ove zemlje bez igdje ikakve evidencije a isto tako i ubrizgava u genocidku sto treba opet bez evidencije.Ovdje bi zaista se pod hitno moralo i trebalo povesti racuna o sve vecim granicnim pukotinama na Drini i Limu.
A sta je sa KATARZOM ?
A Katarza ?
@PayPaI Zaboravio je samo Mektic da im objasni sta znaci ta rijec. Puno je nepismenih
Kineski zid prema Srbistanu i mirna Bosna
Može zid - ali ispod Trebevića i Dobrinjom.
@BOSNJACKIpreporod Ti samo prosiš neke pare, nepismena SDA talibanska evrosirotinjo... nađi posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kad pogledam komentare ovako ujutro nedjeljom skontam koji ste svi vi lezihljebi.u 12 se ustaje.treba vam zabraniti komentare i natjerati na rad za zajednicu.besplatan
Ahahhahaha U Bej Ha je predivno izmedju Srba, Hrvata i Bosnji
Vlaska posla vukojebina.
kad srbija plati odštetu bosni odnosi će biti još bolji
pa da ode u Audije i vile i pecenja po marku u skupstini ko i famozne donacije? Pa nije niko glup da tako rasipa pare, osim mozda Turcina i Arapa sto su naivno vjerovali bosnji