Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma radi ko sta hoce
Sve je u interesu Hrvata, nikakvog kompromisa nema.
Ovaj problem bi davno bio rijesen, da smo prihvatili inicijativu USA za uspostavljene konfederacije HR i BiH 1992. godine, sto je i bio izvorni plan. Ne bismo imali granice izmedju, niti sukoba u ratu. Sukob bi trajao u vrh glave mozda par sedmica i zavrsio bi brzo kao u Sloveniji. Ali, posto je Tudjmana na vlast dovela emigracija, on je vise bio zainteresovan za separatizam u BiH nego za medjudrzavnu integraciju. Izetbegovicima to sjelo k'o kec na desetku za pravljenje privatne sibica-drzave.
Koji je ovo lazov. Oni vec odavno odlazu nuklearni odpad kod Dvora a sad kao nije odluceno. Vratite vi prvo srbe u Dvor i ostalu hrvatsku i onda ce biti mirna Bosna.
Majko mila, svu govore kako nam je dobro, mora da smo mi iz Bosne u zabludi jer mislimo suprotno
Ма какав мост. То, са пар кила пластичног, вехабија решава у секунди. Има да буде лепши него онај на Неретви.
U BIH je ostao trag terorizma samo od strane Serviculica. Čika Gavrilo najaho na princa i trudnu mu ženu - terorizam. Ne podržavam vehabije i nikakav radikalizam ali kada se nešto tuđe kritikuje prvo se počisti ispred svojih vrata.
@Matja Таква су била времена, пиштољи нису били поуздани, ма колико стрелац био вешт. Да је другачије, вероватно би Богдан Жерајић био слављен, а за Гаврила не би никад чули.