Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga gospodo, gore navedeni clanak kojeg je objavio Semir Hambo iz klix.ba je cista laz i propaganda s kojim se javnost Bosne pokusava uvjeriti da je Malezija nesto ali nazalost daleko je to od istine. Ja sam rodjen u Bosni i drzavljanin Malezije i samo vam mogu reci ne saljite studente ovdje vise ili ne trazite bilo kakve investicije. Malezija je jako racisticka i neprijateljska zemlja i Bosance gledaju kao cigane iz bivse YU. Ja sam dio politicikih krugova u Maleziji. Ne dolazite ovdje. E.J
Naravno da se misli na to da ih je Malezija finansirala, kakva crna Bosna, nije to spomenuto uopste, ne znam zasto bi to logike imalo :) obicno stranci daju stipendije za studiranje u njihovim zemljama ne obratno. Malezija je davala stipendije u znacajnom broju
Kakva crna Bosna i stipendije hahaha, stipendirala ih Malezija. Ne znam zasto je iko pomislio da ih je Bosna u to doba sponzorirala, nema logike uopste :)
"Veliki broj naših državljana studira u Maleziji ". 10 studenata ti veliki broj ?
Joj kakvi smo mi ljudi. Pa vidi samo komentare. Nemam pojma ko je lik, al ocito niko ovdje ne zna dovoljno da uopste komentarise a kamoli da pljuje. Fuj. Grozan smo narod i nikad nam bolje nece bit kad smo debilni do bola, ne vidiko dalje od vlastitog nosa, zatucani i primitivni, a ponajvise ljubomorni i uvijek nam je neko drugi kriv za ono sto nam ne odgovara i ne ide od ruke. Uzas.
kaže se malezijanci!
Kako je 93 otisao studirati u Maleziju?
Opste poznata je informacija da je u ratu veliki broj studenata dobio stipendiju za studij u Maleziji. Dosta ih je dobilo i tamo studiralo. Zar ima jos neko ko to ne zna... Kod nas se odmah mislo da je neko babin sin, druge opcije su nemoguce. Bas smo hejteri.
@silver44 1993 godine osnovne skole nisu radile, srednje skole nisu radile a kamoli fakulteti ... To je fakt! Prema tome nema nikakve sanse da je u ratu veliki broj studenata dobio stipendiju za studij u Maleziji. Aerodorom je bio zatvoren za civilne letove - osim naravno za pomoc koja je dolazila od UN. Bosna je bila opkoljena sa svih strana, pogotovo Sarajevo i put da se izadje iz SA je se naplacivao papreno. Nismo mi hejteri nego kad koristis logiku nije tesko doci do prave realnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prvi kriterij da bi neko bio ambasador ove zemlje je da se u periodu agresije školovao izvan BiH.
Ko je narodu ugodio taj se Još nije rodio