Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Trezoraš nam je zagadio zemlju,zrak i vodu
Naravno da zasluzuju i konacno ce u oktobru birati pametno !!!
Tako ti je to Ameriko kad naše mafijaške stranke godinama siju mržnju i kradu nas, kad dođu Izbori oni nemaju ništa pozitivno urađeno da nam to nabijaju kroz kampanju nema cesta, privrede, nauke, sporta imamo samo lopovluk, e onda te mafijaške stranke redovno u Izbornoj godini zveckaju oružjem nadam se da je narod spreman da izađe u što većem broju i da srušimo kriminalnu aždahu sotonu
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Uvedite i njemu sankcije,jer to ste trebali davnouraditi.On je ne kriminalac,nego ludjak kriminalac,a da ne govorimo o gospodji i njenim paranojama.
JA NIKADA NE ČUH DA SU OVI ZGROŽENI NA MNOGOBROJNE PROSTAKLUKE PRIJETNJE PRIMITIVIZAM FAŠIZAM LAŽI I BEZOBRAZLUKE MILORADA DODIKA I BRATA MU COVICA ISTINA OVAJ TO RADI HINJSKI......NE ZNAM IZGLEDA DA OVAKVI IMAJU PROLAZ....
PREBROJAVAJU CLANOVE I GLASACE, PA TO RADE SVI I SVAKA STRANKA, PRVI KONAKOVIC
njemu ja kao i čoviću je potrebna konfrontacija višeg intenziteta što bi im pomoglo u postizanju izbornih ciljeva. to nije ništa novo, no uobičajeni oblik predizbornih aktivnosti tzv. nacionalnih stranaka. svejedno je s koje strane se pokreću, uvijek je to u njihovom zajedničkom interesu.
Treba govno smijeniti na izborima ili ce od nas napraviti Palestinu!
Bakir je izvalio budalastinu, pokusao da se proda kao patriota....ali on nije problem po drzavu BiH. BiH gradjani kojima je ona jedina domovina su zgrozeni Srbijom i Hrvatskom u zadnjih 30g. Cesto se pitamo kad ce se vise odkaciti od nas jer izgleda da ni suocavanje u ratu pa kasnije u Hagu nije dovoljno. Mi se vise nemamo gdje povuci, progutati genocide, zlocin i Dejton...EU i USA za to vidi rjesenje u udovoljavanju Sr i Hr i postojanju BiH i nj gradjana samo na papiru
Mozete u Anadoliju ne sekiraj se tamo kulturoloski i pripadate ..
ja sam zabezeknut, i ja sam koliko ste native americans poklali pobili a onda ih zatvorili u rezervate, haj ba više zašto ste još ovdje????
Pa dajte ako podrzavate narode u BiH smijenite SDA i HDZ zabranite im političko angazovanje !! Molimo vas ! Kradu svake izbore!
Pa zar iko normalan može prihvatiti žutaljeve gluposti. On je jedan žešći tokmak i tome nema lijeka. Svi se mogu zgražavati njegovim vokabularom, ali mi u BiH, smo na žalost suočeni sa njegovim budalaštinama 30. godina. Njega treba motkom istjerati iz politike za sva vremena. On je sram i stid bošnjačkog naroda. Ko to ne vidi taj je?????????
A samo je htjeo pomoci po milioniti put svom bratu covicu, a sto se tice robota zaboravio da po kiši ne rade
A nisu zgroženi što je Dodik sinoć izjavio da će se RS osamostaliti za njegovog života?
Doći će bolja vremena. Umrijet ćeš u zatvoru zločincu...!
Čuj zgrozena običnom izjavom . a Dodik ko zna koji put negira genocid ruši državu BiH.. HDZ vec godinama koči dom naroda al je Bakir problem ..
Dodik je na vrijeme skontao ko ste i sta ste...
Kaznite ga vidite da su sva trojica isti sve u dogovoru radi,sijaci mrznje i nacionalizma
Srbija kupuju aviona protivavionske sisteme ministar obrane najavljuje ujedinjenje svih Srba u jednu državu. Dođi samostalnost rs. Hrvati kupuju aviona. Hdz bih raspadom bih . A Bošnjaci se nesmiju ni prebrojavat.
Lijepo... do sada amo se bojali usijanih glava iz RS, od danas i od usijanih u FBH. 😒