Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao mi trebamo nesto ispuniti i mi moramo zeljeti ulazak u NATO a u stvari, SAD ima najveci interes da BiH i Srbija budu dio ovog saveza. Zele nasu namjensku industriju i nase mlade slati u svoje ratove. Driluju svijet protiv imaginarnog neprijatelja a i sami znaju da jednu vojsku ne mogu toliko dugo pripremati da je negdje ne povedu. Mi nemamo neprijatelja, dok nam ga SAD ne nametne. Ili cemo u NATO ili ce nas okrenuti jedne protiv drugih.
Svaka ti je na mjestu care.
ja na prvu pomisli cestitali na izradi trotoara....
NI AMERI VAM NISU CESTITALI DAN DRZAVNOSTI !!! :))))))))))))
Zadiranje u suverena prava drzava,najbezobzirnije nepostovanje medjunarodnog prava,nama prolaze kroz vjesti kao nesto normalno i svakidasnje....Najjaci je ovaj sto trazi zatvaranje Jadrana....Zna li neko sta je plan r41?Sramota me kad vidim sta se s nasim,nekad bratskim republikama desava...Pogledajte kako je Branko Kockica nekad deci objasnjavao gdje lezi nasa snaga i sta bi se desilo da nas zavade.....
Eto baš hvala, a neznam sad zašto vi svake godine povećavate izdatke na vojsku?!