Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mladih svakako! Problem je što većina nema nikakvog iskustva na bilo kom poslu, a preskupo je da se školuju u foteljama ministara, savjetnika i slično. Trebaju proći edukaciju, da se profilišu, pa na posao. U BiH se profilišu samo u poslušnike svojih partijskih gazda.
Momak nisi u pravu. Nama trebaju borci za bolju prošlost kakve i imamo u našim političarima.
kake on veze ima sa mojom domovinom ba....dijaspora ba...dodje ivdje i natuca MOJ jezik.....zaboli me sta on ima da prica o nama !!!!
Svaka cast i cest momce. Treba Bosni vise takvi kao ti , a ne ove seratore poput Spirica . Nikola Spiric stara politicka kurva, mijenja partije ko carape, sve za licni interes.
političari su jedino što BiH ne treba..imamo ih za izvoza
tako mlad.. svaka čast dečko
Izgleda da Austrijanci opet svrljaju oko BiH, kao u "dobra stara vremena"... Ovo me podsjeti na "Alvin i vjevrice" :))))
Molim te nemoj se brinuti za nas. Ti si Austrijanac i brini se za Austriju. Austrijjska briga za Bosnom svodi se na ekonomsku okupaciju.
nisam znao da brisel ima djeciji vrtic.
dosadili ste sa tim pobjeglicama ovaj se odrekao davno bosne i njenog pasoša
Ne seri Kolumbo ziv bio
Koji narcis moras biti da s 22 godina zelis u parlament.
Dajte mi sto vise crvene palce, jer sve vise pokazuje bosnjacki idiotizam. Biti politicar je najvazniji posao i treba najkvalifijovane ljude a ne nezrele narcise koji nemaju zivotno i radno iskustvo. Samo zalite dalje za respektibilnom demokratijom jer vi Mosnjaci nemaju je... Kakav narod, takva vlada
Što nas svugdje na ovom dunjaluku ima, mašallah. Alvine, ti si ponos i predstavnik i Bosne i bošnjačkog naroda. Neka ti je to uvijek na pameti. Samo nemoj oženiti kakvu kjafirku, traži našu ženu.